Oprah Winfrey va juca într-un film inspirat dintr-o carte pentru copii

Realizatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey este pe cale să încheie ultimele negocieri cu producătorii Disney pentru a se alătura distribuţiei noului film "A Wrinkle In Time", o adaptare a cărţii clasice pentru copii,de Madelein L'Engle, publicată în anul 1963
  • Publicat:
Oprah Winfrey va juca într-un film inspirat dintr-o carte pentru copii

Realizatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey este pe cale să încheie ultimele negocieri cu producătorii Disney pentru a se alătura distribuţiei noului film „A Wrinkle In Time”, o adaptare a cărţii clasice pentru copii,de Madelein L’Engle, publicată în anul 1963, notează Mediafax.

Oprah Winfrey, gazda cunoscutului talk-show ce îi purta numele, este pe cale să încheie negocierile cu producătorii Disney, pentru a prelua rolul doamnei Witch, în adaptarea clasicei cărţi de copii „A Wrinkle In Time” a lui Madelein L’Engle.

Astfel, Oprah va intra din nou în aceeaşi echipă cu regizorul Ava Duvernay, alături de care a mai lucrat în cadrul producţiei „Selma”, despre Martin Luther King.

„A Wrinkle in Time” spune povestea unei tinere fete al cărui tată, care era om de ştiinţă, dispare subit.

Pentru a ajuta la găsirea lui, trei fiinţe supranaturale se alătură fetiţei, fratelui ei şi amicului lor, în drumul pe care cei trei îl parcurg prin univers. Adaptarea a fost realizată de scenariştii filmului „Frozen”, mai precis Chriss Buck şi co-scenaristul Jennifer Lee.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân