Sore ne dezvăluie secretele slăbirii după naştere

Sore este o femeie împlinită şi fericită: bebe Erin o inspiră, iar proiectele merg mai departe. Tot timpul în formă maximă, Sore ne-a dezvăluit care este secretul revenirii ei rapide după naştere.
  • Publicat:
Sore ne dezvăluie secretele slăbirii după naştere

Sore este o femeie împlinită şi fericită: bebe Erin o inspiră, iar proiectele merg mai departe. Tot timpul în formă maximă, Sore ne-a dezvăluit care este secretul revenirii ei rapide după naştere.

CSÎD: Cum a fost anul 2016 pentru tine?
Sore:
A fost un an minunat, un an în care am învăţat care este bucuria supremă, un an în care m-am dezvoltat ca om, am devenit mamă şi asta mi-a schimbat toată percepţia asupra vieţii. Profesional, a fost un an în care am ajuns la concluziile pe care le-am căutat de-a lungul timpului. 
 
CSÎD: Cum s-a schimbat viaţa voastră de când a apărut Erin în viaţa voastră?  
Sore:
Totul are mai multă culoare şi mai mult sens, iar ea este un copil absolut minunat, plin de veselie, care ne inspiră în fiecare moment.
 
CSÎD: Ce regim ai adoptat ca să-ţi revii după naştere?
Sore:
Am mâncat pur şi simplu sănătos. Nu m-am gândit că voi avea astfel de rezultate, atât de repede, însă cred că ţine şi de determinare. Am vrut, din tot sufletul, să fiu suplă şi poate că a ajutat şi această gândire.
 
CSÎD: Ai făcut sport în timpul sarcinii?
Sore:
Nu, mi-a fost teamă, sincer. După naştere, am apelat la dans. La sală nu am reuşit să ajung, pentru că am un program atât de plin şi de obositor, încât, efectiv, nu am nici timp şi nici energia necesară pentru un efort fizic susţinut, acum. Dar este în plan. 🙂
 
CSÎD: Ce recomandări ai pentru mămici ca să facă faţă maternităţii, jobului şi vieţii de cuplu?
Sore:
Să fie fericite cu ceea ce au, pentru că de acolo vor căpăta forţa şi inspiraţie pentru mai mult.
 
CSÎD: Cum stai la capitolul gastronomie? Ce îţi place să găteşti? Ai un fel de mâncare preferat?
Sore:
Momentan, sunt specialistă în piureuri pentru bebeluşi. Pentru noi, gătim doar paste, salate, lucruri simple. Nu am fost niciodată o bucătăreasă convinsă, deşi am avut o perioadă în care am experimentat diverse pe stomacul lui Mircea, dar m-am oprit. Acum nu îmi mai permite nici timpul, din păcate (sau din fericire pentru el – :))))))).


 
CSÎD: Ce pregăteşti acum pe plan profesional?
Sore:
Am încheiat 2016 cu o retrospectivă video, pe canalul meu de youtube – Sore – în care am prezentat povestea visului meu, intitulat sugestiv, Working on a dream. Pentru că tot ce am făcut până azi este doar începutul. 2017 mă va readuce în casele telespectatorilor, pentru că voi fi implicată într-un proiect tv de succes. Bineînţeles, muzica rămâne principala mea cale de comunicare, am deja pregătite multe surprize muzicale.
 
CSÎD: Care este cea mai mare dorinţă pentru anul care vine?
Sore:
Să reuşesc să îmi depăşesc aşteptările, din toate punctele de vedere, iar eu sunt foarte critică, în primul rând cu mine. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”