Teo Trandafir: reţeta cu care a înlocuit pizza

Astăzi, afişează o formă de invidiat, dar pentru asta, Teo Trandafir a trebuit să scoată din dieta ei de viaţă multe alimente sau să controleze porţiile de mâncare. Restricţiile s-au impus rapid, iar rezultatele au fost pe măsură. Iată care este secretul!

„În general, servesc masa principală cu colegii mei, mâncăm toţi acelaşi lucru, de obicei meniul zilei de la unul din restaurantele din Bucureşti: piept de pui cu salată, pulpe de pui cu ce garnitură este în ziua respectivă, peste. Desertul de obicei îl cedez, dar fructul îl păstrez pentru gustare. Dimineaţa mănânc pâine de secară cu un ou de prepeliţă sau o feliuţă de ceva şi am plecat’’, mărturiseşte vedeta de la Kanal D pentru Ce se întâmplă, doctore?!

Teo a descoperit şi un truc pentru a nu renunţa la deliciile dulci. „Dacă vrei să mănânci o bomboană de ciocolată, dar ai multe în frigider, iei bomboana, o bagi în gură şi ieşi pe uşă, asta ca să nu te mai tenteze şi a doua oară’’.

Şi, totuşi, care este slăbiciunea ei culinară? „Există o reţetă, dar nu ştiu cum se numeşte. E un fel de pizza, dar în locul blatului de făină, care mie nu îmi place, se pun felii de vânătă tăiate pe lung. Reţeta este simplă: pui vânăta, apoi ceapa, ardeiul, mozzarela, caşcavalul, prosciuto crudo, ce avem prin frigider şi ce ne place. Se pot pune oricâte straturi dorim, apoi băgăm totul la cuptor. Oricine îşi poate prepara acest fel de mâncare acasă, cu un efort minim”, concluzionează Teo Trandafir.

Citește și:
Mâncăm pizza când suntem la dietă? Iată ce răspunde nutriţionistul!
Câte minute trebuie să alergi ca să arzi caloriile din 2 felii de pizza
Cât de dăunător poate fi un meniu cu pizza şi paste?
Exclusiv Online - 23.07.2018

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.