Vă place noua coafură a Innei? Fanii spun că seamănă cu Sandra, vedeta anilor ’90!

Inna şi-a schimbat recent coafura, adoptând una inspirată de vedetele anilor '90. Cântăreaţa a apărut la un eveniment monden în Dubai cu un look ce aminteşte de Sandra!
  • Publicat:
Vă place noua coafură a Innei? Fanii spun că seamănă cu Sandra, vedeta anilor '90!

Inna şi-a schimbat recent coafura, adoptând una inspirată de vedetele anilor ’90. Cântăreaţa a apărut la un eveniment monden în Dubai cu un look ce aminteşte de Sandra!

Frumoasă şi mereu în schimbare, Inna reuşeşte mereu să-şi suprindă fanii cu ceva nou. De această dată, artista şi-a schimbat complet coafura, optând pentru un aspect ud, cârlionţii naturali fiind aşezaţi pe spate.

Fotografia, postată pe Facebook, a născut imediat reacţii. Cei mai mulţi fani susţin că seamănă izbitor cu Sandra, cântăreaţă celebră în anii ’90, alţii spun că e mai frumoasă decât aceasta.


Sandra, în anii  ’90, când înregistra succes după succes.

Voi ce părere aveţi?

Foto: Facebook
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân