Vedetele fac plajă la înălţime!

Un ocean perfect albastru, o plajă superbă, soare! Ce poate fi mai frumos? Pentru o parte dintre staruri mai frumos este şi bronzul obţinut la înălţime. Se alege un loc situat la cel puţin 2.000 de metri altitudine, un resort de 5 stele plus şi o armată de angajaţi. Şi iată vacanţa perfectă!
  • Publicat:

Un ocean perfect albastru, o plajă superbă, soare! Ce poate fi mai frumos?

Pentru o parte dintre staruri mai frumos este şi bronzul obţinut la înălţime.

Se alege un loc situat la cel puţin 2.000 de metri altitudine, un resort de 5 stele plus şi o armată de angajaţi.

Şi iată vacanţa perfectă!


Beyonce are o culoare perfectă şi orice plajă de pe această planetă îi oferă bronzul ideal. Dar pentru că a fost pe toate plajele din SUA, din Cuba, din Mexic, din insulele exotice ale Oceanului Atlantic, parcă puţină variaţie nu strică. Vedeta merge anul acesta în Peru, la un resort situat la înălţime şi se va bronza lângă piscină. ‘’Soarele de munte e mai puternic, dar nu mă sperie. Muntele îmi dă o linişte pe care nu mi-o oferă oceanul şi chiar am nevoie de aceasta, după o perioadă mai încărcată din viaţa mea’’, povesteşte vedeta.

Rita Ora este şi ea încântată de înălţime. Alege munţii din Statele Unite şi se va bronză în… drumeţii. ‘’Mi se par relaxante, mi se pare că după o astfel de vacanţă vii mai în formă decât niciodată. şi nici nu mai trebuie să mă duc toată ziua la sala de sport. Am soare şi sală la pachet, la înălţime’’, crede ea.

Miley Cyrus este şi ea adepta unei escapade la altitudine şi se gândeşte deja la piscurile din Italia. ‘’O să am munte, soare şi mâncare italienească. Parcă viaţa este cu adevărat roz când ai parte de toate aceste ingrediente’’, spune ea. ‘’În Italia nu merită să mănânci altceva decât paste, pizza şi îngheţată. Dar nu îmi doresc să nu mă mai cuprindă hainele, aşa că am stabilit cu resortul în care mă duc să am un regim perfect echilibrat. Ei mi-au spus că îmi furnizează minimum 3 porţii de legume proaspete zilnic. Şi, în felul acesta, sper să nu iau proporţii”.

Ciara este şi ea încântată de ideea de a face plajă la înălţime. Merge în Mexic anul acesta, într-un complex situat în inima pădurii. Iar bronzul îl va obţine tot lângă piscină. ‘’Vreau să văd dacă e mai frumos decât pe o plajă pustie. Sper să merite’’, spune ea.

Jennifer Lopez le-a văzut pe toate, le-a făcut pe toate. În vacanţă pleacă cu cei doi gemeni şi i se pare extrem de obositor să meargă cu doi copii pe o plajă populată. Aşa că la munte are parte de o echipă întreagă care să îi plimbe şi să îi distreze, iar celebra mămică poate să stea de dimineaţă până seara în piscină. ‘’O să aibă cu ea nu mai puţin de 10 oameni’’, spune agentul ei de presă, aşa că o vacanţă la înălţime va fi de-a dreptul perfectă!’’.

Rihanna face şi ea parte din categoria de vedete care parcă au experimentat tot pe pământ. Şi pentru că îşi permite orice excentricitate, ar vrea ca anul acesta să poarte costumul de baie în Tibet. ‘’Mi-ar plăcea o expediţie culturală’’, spunea ea. ‘’Şi dacă tot se poate şi bronz într-un astfel de loc, de ce nu?‘’. Din păcate însă Tibetul nu e plin de hoteluri cu multe stele, aşa că ar putea fi o problemă…

Text: Ioana Georgescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”