Colerd Plus (comprimate)

Prezentare

Cutie plianta continand 6 blistere (10 comprimate / blister).

Principii active

Un comprimat acoperit contine 800 mg extract de usturoi (Allium sativum), rozmarin (Rosmarini herba), propolis si excipienti (pulbere de dovleac, maltodextrina, stearat de magneziu, aerosil, polivinilpirolidona K30, carbonat de magneziu, extract din radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix), hidroxipropilmetilceluloza, talc) pana la 900 mg.

Indicatii

Imbunatateste calitatea vietii, optimizeaza nivelul colesterolului din sange

Actiuni

– are proprietati hipolipemiante si de imbunatatire a circulatiei sanguine; are actiune tonic-cardiaca si protectoare coronariana, antihipertensiva, antiagregant plachetara, fibrinolitica, protectoare a vaselor periferice, usor hipoglicemianta, detoxifianta, antiinflamatorie, antiseptica, coleretic-colagoga, hepatoprotectoare si imunostimulatoare.
– asigura aportul necesar de nutrienti si substante bioactive in regimul igieno – dietetic pentru reechilibrarea starilor de dislipidemie caracterizate prin nivelul ridicat al colesterolului sanguin, cu valori LDL-colesterol crescute si HDL-colesterol scazute (normalizarea raportului LDL/HDL);
– are un rol deosebit in buna functionare a sistemului cardiovascular;
– imbunatateste circulatia la nivelul coronarelor, amelioreaza circulatia periferica si diminueaza tensiunea arteriala;
– inhiba biosinteza colesterolului si a trigliceridelor, impiedica formarea trombilor (astuparea vaselor de sange cu cheaguri);
– reduce absorbtia colesterolului in sange si elimina colesterolul depus pe vasele de sange;
– influenteaza pozitiv activitatea cardiaca, tonifica peretii capilarelor;
– efecte benefice in tulburari circulatorii care survin in special la persoane in varsta (efect vasodilatator care se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice – cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare);
– contribuie la atenuarea actiunii nocive a unor factori de risc (hiperglicemia, hipertensiunea arteriala, neutralizarea unor radicali liberi superoxidici, factori de stres, diverse noxe, radiatii) ofera organismului protectie fata de agentii cancerigeni;
– este un bun tonic general, imunostimulator, adaptogen, contribuie la fortificarea organismului.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!
Produsul NU contine lactoza !
Termen de valabilitate: 2 ani.

Administrare

Cate 1-2 comprimate de 2 – 3 ori pe zi dupa mesele principale, in cure prelungite (3 – 6 luni) sau la recomandarea medicului.
Nu se administreaza seara inainte de culcare (poate provoca insomnie); se poate asocia ca supliment al dietei in tratamentele alopate hipocolesterolemiante, antihipertensive, antiplachetare numai la recomandarea medicului .
Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal