Somn Usor (comprimate acoperite)

Prezentare

Compozitie: un comprimat oblong contine amestec de pulberi vegetale din: 0,4 g radacina de valeriana; (Valeriana officinalis), 0,1g partea aeriana din pasiflora (Passiflora incarnata), 0,075 g de levantica (Lavandula angustifolia), 0,04 g radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) si excipienti pana; la 1,05 g.

Indicatii

Recomandari: – adjuvant pentru ameliorarea starilor de disfunctie neuropsihica: insomnie, anxietate, iritabilitate nervoasa, cefalee, mialgii, tulburari neurovegetative si tulburari de menopauza;
– colite, gastrite;
– revigorarea organismului dupa perioade prelungite de surmenaj insotite de perturbari în inducerea si calitatea somnului.
Contraindicatii: produsul nu se recomanda la copii sub 5 ani, în sarcina si perioada de alaptare;
– se va evita consumul de alcool.
Precautii:
– nu se recomanda în hipertensiune arteriala sistemica, deoarece favorizeaza retinerea sodiului în organism;
– nu se administreaza concomitent cu barbiturice si benzodiazepine, deoarece potenteaza actiunea acestora;
– nu se administreaza în afectiuni hepatice cu colestaza;
– deoarece produsul favorizeaza instalarea somnului, scaderea atentiei, a reflexelor si puterii de concentrare nu se recomanda a fi utilizat in timpul activitatilor diurne care necesita atentie, de cstre conducatorii auto si utilaje.
– administrarea produsului la persoane care urmeazs un tratament cu corticosteroizi sistemici, cu diuretice de ansa si tiazidice, cu glicozizi digitalici si antiaritmice de tipul procainamidei si chinidinei, numai la recomandarea si sub supravegherea medicului.

Actiuni

Actiune: – supliment nutritiv natural continand un complex de principii active prin asocierea de plante care au actiune sinergica cu proprietati sedative în starile de disfunctii nervoase si stari de emotivitate crescuta, anxiolitica, antispastica în tulburari digestive, usor hipotensiva si revigoranta.
Confera organismului o stare de bine, liniste si calm care faciliteaza inducerea somnului fiziologic.

Conditii de pastrare

La temperatura de 15-25°C, în ambalaj original.
A nu se lasa la îndemana copiilor

Administrare

Adulţi: 1-2 comprimate oblong seara cu 2 –3 ore înainte de culcare sau ori de câte ori este nevoie (după recomandarea medicului).
Copii 5- 12 ani: o fracţie din doza adultului proporţională cu greutatea corporală ( Ľ , ˝ comprimat) seara înainte de culcare în cazul stărilor de agitaţie, emotivitate crescută, numai la indicaţia medicului.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă