Ouă umplute cu maioneză

Ingrediente:

6-10 oua, maioneza, mustar, sare, piper, boia de ardei dulce, cateva masline.

Mod de preparare:

Fiecare ou se spala cu  apa calda, apoi le punem la fiert intr-un vas cu pereti subtiri, dupa ce am turnat apa pana le acopera.
Adaugam 1 lingura de sare/litru de apa si le fierbem sub capac, timp de 7 min,  din momentul in care apa da in clocot.

Le scoatem cu o lingura si le clatim sub jet de apa rece, dupa care se indeparteaza  coaja.  Se indeparteaza coaja si pielita din interior si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol.

Albusurile se pun pe un platou special de oua.
Maioneza se amesteca cu piper, mustar si sare dupa gust. Se pune intr-un pos cu sprit si se  umplu ouale .

Se decoreaza cu boia de ardei dulce si masline feliate.

 

 

Exclusiv Online - 12.04.2017

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.