Scapă de aspectul pufos al burticii cu ajutorul acestei limonade delicioase! Află mai jos cum se prepară şi care sunt efectele benefice ale ingredientelor...
citește mai departe Exclusiv OnlinePentru că e sezonul lor, al cireşelor, îţi propunem o reţetă inedită de cafea răcoritoare care să includă aceste fructe minunate. Gustul este...
citește mai departe Exclusiv OnlineÎn loc să cheltuiţi o mică avere pe un frappe la terasă, ce-aţi spune să vi-l faceţi acasă, oricând vă este poftă? Vă oferim în cele ce...
citește mai departe Exclusiv OnlineDatorită conţinutului crescut de minerale (fier, potasiu, fosfor, calciu) şi oligoelemente (zinc, sulf, iod), căpşunile au proprietăţi tonice....
citește mai departe Exclusiv OnlineAflă cum se prepară o cafea cu scorţişoară delicioasă! Nu se fierbe, astfel încât vitaminele şi compuşii activi se păstrează în băutură!...
citește mai departe Exclusiv OnlineOrice tătic cool ar trebui să ştie cum să-şi răcorească familia în perioada estivală. Dan Cruceru (Taticool.eu) vine cu 3 reţete numai bune...
citește mai departe Exclusiv OnlineIngrediente: 4 căni de suc de pepene roşu fără seminţe sucul de la 2, 3 limes sau lămâi un praf de sare ardei iute (câteva bucăţele) puţină...
citește mai departe Articol din revistăRădăcina proaspătă de ghimbir este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru indigestie şi problemele stomacale cauzate de toxiinfecţiile...
citește mai departe Exclusiv OnlineEste un cocktail potrivit pentru ocazii speciale şi ce poate fi mai special decât petrecerea de Crăciun sau noaptea trecerii dintre ani? Pentru a da...
citește mai departe Exclusiv OnlineIata o reteta vin fiert propusa de celebrul bucatar Jamie Oliver
citește mai departe Exclusiv OnlineÎn această perioadă în care toată lumea aleargă după cadouri venim cu o idee foarte frumoasă, uşor de pus în practică şi de mare impact!
citește mai departe Exclusiv OnlineBudinca de chia este unul dintre acele deserturi care arată mult mai special şi mai complicat decât este în realitate. Pe lângă faptul că este...
citește mai departe Articol din revistăSe spală pepenele, de cojeşte şi se taie în bucăţi mari. Se pun într-un vas de mixer, apoi cardamomul, zahărul. Se mixează şi se adaugă laptele....
citește mai departe Articol din revistăPepenele galben se face piure. Într-o cratiţă non-aderentă se pun la foc 450 ml şi zahăr şi se amestecă în continuu. Într-un bol mic se mixează...
citește mai departe Articol din revistă