Budincă cu lapte de ovăz, cireşe şi scorţişoară

Ingrediente: 500 ml lapte de ovăz, 5 gr agar-agar (un substitut vegetal pentru gelatină), 50 gr fructe uscate, 50 gr cireşe, câteva felii nde banană, scorţişoară.
  • Publicat:
Budincă cu lapte de ovăz, cireşe şi scorţişoară

Ingrediente:

500 ml lapte de ovăz, 5 gr agar-agar (un substitut vegetal pentru gelatină), 50 gr fructe uscate, 50 gr cireşe, câteva felii de banană, scorţişoară.

Mod de preparare:

Se amestecă laptele de ovăz cu pliculeţul de agar-agar. Fructele uscate se taie în cubuleţe extrem de mici. Apoi se amestecă bine cu laptele de ovăz.

În felul acesta, îndulciţi natural budinca. Turnaţi în forme, iar la final adăugaţi cireşele şi câteva feliuţe de banană. Se presară deasupra scorţişoară. Se ţine la frigider 5 ore, apoi veţi gusta cea mai delicioasă budincă! Se poate servi cu sirop de fructe!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Pandişpan cu vişine
Pandişpan cu vişine
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”