Salată cu spanac şi halloumi

Salată cu spanac şi halloumi este o reţetă uşoară, potrivită pentru primăvară, cu atât mai mult cu cât este perioada perfectă pentru spanacul proaspăt.
  • Publicat:
Salată cu spanac şi halloumi

Odată cu primăvara pieţele au fost invadate de verdeţuri din ce în ce mai apetisante şi mai pline de prospeţime. Şi pentru că este un moment al anului numai bun pentru a consuma spanac prospăt, îţi propunem o reţetă de saltă delicioasă şi săţioasă, cu spanac, brânză halloumi şi portocale.

Ingrediente

200 de grame de brânză halloumi
250 de grame de frunze de spanac tânăr (poate fi şi baby spinach)
2 portocale medii
câteva boabe de rodie
câteva frunze de mentă proaspătă
2 linguri de ulei de măsline
zeama de la jumătate de portocală

Preparare

Taie brânza halloumi în felii egale si pune-o pe grill pentru 3-4 minute, până se rumeneşte pe ambele părţi. Pune frunzele de spanac într-un bol, adaugă portocalele tăiate felii, menta şi boabele de rodie. Aşază brânza rumenită deasupra şi stropeşte cu zeama de portocală şi uleiul de măsline şi maestecă uşor, fără ca brânza să se sfărâme. Asta este tot, in doar câteva minute te poţi bucura de o cină uşoară şi delicioasă.

Foto: pixabay.com

 

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Salată de roşii: 3 reţete delicioase
Salată de roşii: 3 reţete delicioase
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: