Supă cremă de rucola cu soia verde

Ingrediente: o linguriţă ulei de soia, o ceapă, 350 gr boabe de soia verde, 200 ml supă de pui sau de legume, 100 ml lapte de soia integral, o salată rucola potrivită, sare, piper, iaurt grecesc (opţional).
  • Publicat:
Supă cremă de rucola cu soia verde

Ingrediente: o linguriţă ulei de soia, o ceapă, 350 gr boabe de soia verde,  200 ml supă de pui sau de legume, 100 ml lapte de soia integral, o salată rucola potrivită, sare, piper, iaurt grecesc (opţional).

Preparare: căleşte ceapa tăiată julienne 2-3 minute în uleiul de soia, la foc mediu. Adaugă boabele de soia şi lasă-le pe foc până se înmoaie (5-6 min).  Se dau apoi prin blender, se adaugă laptele de soia şi rucola.

Amestecul se pune apoi într-o oală şi se lasă la foc mediu p`nă supa dă în clocot şi capătă aspect cremos. Se poate adăuga iaurt grecesc ca dressing.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: