Supă de ceapă

Aceasta este o idetă bogată în fier, ideală pentru un prânz delicios, mai ales în sezonul rece!
  • Publicat:
Supă de ceapă

Aceasta este o idetă bogată în fier, ideală pentru un prânz delicios, mai ales în sezonul rece!

Ingrediente:

5 cepe mari

50 g de unt

1 lingură de făină

1 litru de supă de pui

Crutoane

80 g Parmezan

Mod de preparare:

Taie ceapa în bucăţi mărunte. Căleşte-o puţin într-o tigaie împreună cu untul. Adaugă o lingură de făină, mestecă bine, apoi şi puţină apă şi fierbe amestecul timp de câteva minute, amestecând în acelaşi timp. Adaugă apoi supa de pui şi lasă să mai fiarbă împreună timp de aproximativ 20 de minute.

La final, presară deasupra fiecărui bol de supă puţin parmezan şi serveşte-o caldă, alături de câteva crutoane.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Supă cremă de conopidă
Supă cremă de conopidă
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: