Bărbaţii de care ai nevoie în viaţa ta

Fie că ai nevoie de un prieten bun cu care să mergi la un suc, fie de un umăr pe caresă plângi sau de un amic cu care să mergi la o petrecere de fiţe aceştia sunt bărbaţii de care ai nevoie în viaţa ta.
  • Publicat:
Bărbaţii de care ai nevoie în viaţa ta

Mai mult de 70% dintre femei au un prieten foarte bun pe care se pot baza atunci când sunt deprimate, când iubitul le-a părăsit sau când pur şi simplu vor să vorbească cu cineva. Dacă ai nevoie de un prieten sincer căruia să-i plângi pe umăr, de partide de sex de consolare sau de un partener de flirt nevinovat aceştia sunt tipii pe care te poţi baza…

Irezistibilul

Flirtul este modul lui de viaţă. Este dispus permanent să-ţi spună lucruri frumoase, te face să te simţi unică. Îţi aduce flori, îţi deschide uşa la maşină, îţi sărută mâna. Este un gentleman desăvârşit. Dacă nu te deranjează că face asta cu toate femeile pe care le întâlneşte, ar trebui să fie perfect pentru perioadele grele din viaţa ta. Stai în prejma lui când iubitul tocmai te-a părăsit şi îţi vei reveni nesperat de repede. Şi cum să nu se întâmple asta dacă el reuşeşte să te convingă de faptul că eşti cea mai frumoasă şi că singurul care a pierdut în urma despărţirii este ticălosul care nu a ştiut să aprecieze o floare rară ca tine?

Domnul Sinceritate

Dacă două femei şi-ar spune una alteia sincer în faţă ce cred una despre cealaltă, cu siguranţă ar ieşi o mare păruială. Dacă un tip, care-ţi mai este şi prieten, îţi spune că ar trebui să te mai aranjezi şi tu pentru că despărţirea asta te-a transformat într-o relicvă, ai să te superi puţin pe moment, dar ai să recunoşti că are dreptate şi chiar ai să iei măsuri. Dacă ţi-ar spune asta prietena ta cea mai bună ai considera că este rea, poate pentru că este invidioasă pe tine. În definitiv, iubiţii tăi au fost mereu mult mai grozavi decât ai ei. Şi cel mai important este că prietenul tău spune cu voce tare ceea ce majoritatea tipilor care te văd în perioada aceasta doar gândesc. Nu-i aşa că este de nepreţuit pentru tine să ai un astfel de bărbat lângă tine?

Tocilarul

Fiecare fată are nevoie de un prieten care să ştie să-i reinstaleze Windows-ul. Şi de unul cu care să poată vorbi fără reţineri despre epilat, probleme femeieşti şi ce ticăloşii i-a mai făcut prietena cea mai bună. Şi ce dacă este un ciudat pe care nimeni nu-l înţelege? Important este că îl ai mereu lângă tine atunci când ai nevoie de cineva care să-ţi spună exact ceea ce ai nevoie să auzi. Şi când te ţine în braţe eşti absolut sigură că nici prin cap nu-i trece că ar vrea să se culce cu tine. Că doar tocilarii sunt ca nişte roboţei. Nu au suflet, sentimente sau lucruri atât de umane. Au doar un creier mare şi resurse nesecate de prietenie.

Aventurierul

Sex de consolare? Sau din răzbunare? Sex la beţie? Sau de plictiseală? Da, pe el te poţi baza oricând. Şi ştii că nu o să ai nici o problemă să te uiţi a doua zi în ochii lui. Şi nici nu o să fii geloasă când o să-l vezi cu o tipă pe stradă. Şi cel mai important, nu o să-ţi faci niciodată iluzii că o să ai o relaţie cu el. Şi când nu ai aşteptări de la un tip, nu există nici o posibilitate să te dezamăgească. Personajul perfect din viaţa ta şi atunci când eşti fericită, dar mai ales când te paşte cea mai neagră depresie!

Foto: pixabay.com

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”