Cand sexul scartie

Sunt ca­satorit, am 51 de ani, sotia are 46 de ani. Viata mea sexuala scartaie rau de tot, sotia este suparata pe mine. Avem contacte sexuale maximum de 2 ori pe luna
Cand sexul scartie
Cand sexul scartie

Am o problema care ma preocupa foar­te tare si nu stiu cum sa o rezolv. Sunt ca­satorit, am 51 de ani, sotia are 46 de ani. Viata mea sexuala scartaie rau de tot, sotia este suparata pe mine. Avem contacte sexuale maximum de 2 ori pe luna. Eu sunt de vina cred, nu stiu ce se intam­pla.

Este normal ca atunci cand va petre­ceti timpul doar cu un singur par­te­ner sa intervina acel previzibil in via­ta sexuala si sa nu mai puneti accent atat de mult pe consumarea unui act sexual.

Nu reprezinta un motiv de in­grijorare sau un indiciu ca iubirea este mai putin intensa. Este nevoie de schimbare si creativitate. Probabil ca va veti dori sa aveti contact sexual cu sotia in fiecare zi, daca de fiecare data schimbati locul, ta­bi­e­turile si mo­dalitatile de a va petrece fiecare zi din viata.

Orice va­canta si orice metoda de relaxare au un rol pozitiv in cresterea apetitului sexual. Poate ar trebui in fiecare zi sa va ofe­riti o surpriza si sa incepeti sa va reinven­tati modul de petrecere a timpului.

Cat ai zice ejaculare

Ma intalnesc cu un baiat si am inceput activitatea sexuala de 2 luni. Problema e ca eu am mai avut relatii, dar el nu, si ejaculeaza foarte repede. Poate sa dureze si 2 minute si gata toata placerea mea.

Teama de a nu fi la inaltime, pro­bleme psihologice sau de cuplu pot pune o presiune asupra bar­batilor. Rezultatul: o placere cu du­rata foarte scurta. Sau deloc. Aceas­ta tulburare sexuala a lor este unul dintre cele mai frecvente mo­tive pentru care merg la psiholog.

Cu terapie si relaxare, pot invata sa elimine problema. Reusita mentinerii erectiei tine de experienta si de dorinta lui de a-si satisface par­te­nera. Pe scurt, daca s-ar gandi doar la el, orice barbat ar ejacula pre­coce in mod natural.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Emilia Potenteu - psiholog - Redactor
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”