PLACERE maximă în pat: degete magice, masaje eficiente…

Masajul senzual practicat în mod regulat îmbunătăţeşte viaţa sexuală de cuplu. Îndrăgostiţii îşi pot acorda fiecare circa 10 minute pentru a explora corpul partenerului înainte de actul sexual. Pentru început însă, relaxaţi-vă, astfel încât să uitaţi de toate grijile zilnice.
  • Publicat:
PLACERE maximă în pat: degete magice, masaje eficiente…

Masajul senzual practicat în mod regulat îmbunătăţeşte viaţa sexuală de cuplu. Îndrăgostiţii îşi pot acorda fiecare circa 10 minute pentru a explora corpul partenerului înainte de actul sexual. Pentru început însă, relaxaţi-vă, astfel încât să uitaţi de toate grijile zilnice.

Un masaj senzual ca mijloc de surprindere şi satisfacere a partenerului începe cu o pregătire minuţioasă a şedinţei de masaj şi a mediului, cu alegerea unor uleiuri corespunzătoare, crearea unei lumini difuze, pregătirea muzicii adecvate şi alegerea momentului ideal. La acestea se adaugă imaginaţie şi o grijă atentă. Când mâinile vorbesc în timp ce se mişcă pe corp, rezultatele pot fi de neuitat, susţine Mabel Iam în „Arta de a face sex”.

Practică presopunctura pentru a-ţi perfecţiona arta iubirii

De îndată ce te simţi complet relaxată, plimbă-ţi mâinile în jos de-a lungul corpului partenerului, cu mângâieri delicate, folosind orice ulei relaxant sau tonifiant. Este foarte important să găseşti uleiul cel mai plăcut în funcţie de textură şi aromă. Dacă scopul este o excitare senzuală intensă şi eficientă, foloseşte uleiuri cunoscute pentru proprietăţile lor afrodiziace. De exemplu, lemnul de santal este o esenţă orientală cu aromă de pădure şi efect sedativ. Paciuli, o aromă mai excitantă, are un miros dulceag, misterios. Ar mai fi şi Ylang-Ylang pentru a obţine un parfum floral euforic şi dulce.

Stabileşte o legătură cu partenerul prin intermediul mâinilor şi al ochilor, rostind cuvinte tandre, care să întărească legătura.

Sincronizaţi-vă respiraţiile, în special dacă masajul este reciproc, astfel încât ritmurile circulatorii ale amândurora să funcţioneze ca unul singur.

Începe masajul de la tălpile partenerului şi trece lent la apăsarea uşoară a părţilor laterale ale picioarelor, avansând de-a lungul liniilor mediane ale acestora, cu mişcări ascendente.

La bărbat, trebuie realizată o frecare uşoară în susul picioarelor, până la şolduri şi apoi spre zona pelvisului. Dacă este posibil, foloseşte uleiuri volatile pentru masajul pe testicule. Acest masaj are un efect excitant, dar trebuie executat foarte uşor. La femeie, trebuie masate clitorisul şi labiile vulvei. Stimularea cu degetele trebuie să fie delicată, dar neşovăitoare.

Mâinile trebuie să funcţioneze ca nişte radare de energie şi să sesizeze senzaţiile de plăcere exprimate de partener la fiecare mişcare. Când partenerul prezintă semne de satisfacţie, este foarte important să ne concentrăm atenţia asupra respectivei zone a corpului. Acel loc trebuie atins cât de des posibil la fiecare nou contact sexual.

Lasă-ţi degetele să urce pe burtă şi în zona abdominală. Masează corpul dintr-o parte în alta, făcând mişcări în formă de spirală, până când ajungi la muşchii pectorali. Aici este o zonă puternic erogenă, atât pentru femeie, cât şi pentru bărbat. Continuă să înconjori zona pectorală în cercuri, apropiindu-te de sfârcuri, până când ajungi să le stimulezi direct.

Dacă în această etapă a masajului jocurile sexuale nu au început încă, poţi continua presopunctura urmând linia coloanei vertebrale, cu apăsări uşoare pe capătul fiecărei vertebre, până când ajungi la gât.

Activează zona urechii cu o frecare uşoară, deoarece organele noastre au câte un punct corespunzător în acest loc, din interior spre exterior. Încheie cu un uşor masaj al capului pentru a tonifia scalpul.

Persoana care masează vorbeşte, persoana masată răspunde prin intermediul corpului ei

Masajul este sinonim cu atingerea, iar atingerea, la rândul ei, presupune comunicare. Felul în care este făcut masajul transmite sentimentele persoanei care în efectuează. Cele 3 tipuri de mişcări de bază sunt: frecarea uşoară, frământatul şi fricţiunea.

Frecarea uşoară

La acest tip de frecare se aplică ulei, care te ajută să-ţi cunoşti mai bine corpul iubitului. Pune mâinile întinse pe spatele partenerului, cu degetele relaxate, şi lasă-le să alunece uşor în jos, încercând să localizezi posibilele noduri de tensiune. Apăsarea trebuie accentuată de obicei când mâinile ajung în zona inimii. Acest lucru are un efect relaxant, resimţit de nervii aflaţi sub piele.

Frământatul

Frământatul constă din mişcări energice, care imită frământatul aluatului, şi este util în special pentru eliberarea tensiunii acumulate. Acest tip de manevră este indicat pentru regiunile musculare. Pentru a-l realiza cât mai bine, trebuie să apuci pielea între degetul mare şi celelalte degete şi să înfigi degetul mare în masa musculară. Apoi, împinge cu degetele muşchiul spre tine. Mişcă mâinile alternativ, apăsând, împingând şi ridicând pielea.

Fricţiunea

Fricţiunea constă în apăsarea unor zone mai degrabă mici, specifice, ceea ce induce o senzaţie foarte plăcută de odihnă. Este important să apeşi vârful degetului mare în jos şi să efectuezi scurte mişcări de rotaţie pentru a obţine o penetrare mai adâncă. Fricţiunea are un efect analgezic şi stimulează circulaţia sângelui.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”