Învaţă să-ţi faci timp pentru un orgasm memorabil

Copiii, gătitul, spălatul, curăţenia în casă şi, mai presus de toate, serviciul. Nici măcar nu am menţionat sexul. Ce, mai e vreme şi pentru aşa ceva în cele 24 de ore din zi? Experţii ne asigură că toate îşi găsesc rezolvarea dacă urmăm câteva sfaturi de bază.
  • Publicat:
Învaţă să-ţi faci timp pentru un orgasm memorabil

Cu siguranţă, în evul mediu, atunci când iPad-urile, deadline-urile şi conectarea permanentă la o sursă de comunicare nu făceau parte din viaţa oamenilor, partenerii îşi găseau mult mai uşor timp să relaţioneze intim cu persoana iubită. Însă, acum e acum şi trebuie cumva să găsim o cale pentru a împăca aceste două probleme: serviciul cu sexul. Cum putem face asta, vă întrebaţi mulţi dintre voi? Ei bine, cu multe compromisuri, strângeri din dinţi şi adeseori cu multă detaşare.

Copiii, gătitul, spălatul, curăţenia în casă şi, mai presus de toate, serviciul. Nici măcar nu am menţionat sexul. Ce, mai e vreme şi pentru aşa ceva  în cele 24 de ore din zi? Experţii ne asigură că toate îşi găsesc rezolvarea dacă urmăm câteva sfaturi de bază:

Nu te mai uita la ceas!

Te gândeşti că sexul trebuie să dureze ore în şir ca să ducă la un final grandios? Nimic mai greşit. Încetează să cronometrezi actul sexual ca pe un maraton în atletism şi simte-te bine, chiar dacă uneori ştii că a doua zi te aşteaptă o zi luuungă la muncă. La urma urmei, cercetătorii au ajuns la concluzia că durata ideală a unui act sexual este între 3 şi 30 de minute, deci nu pierzi foarte mult timp, indiferent că beneficiezi de minimul sau maximul de minute menţionate.

Fii realistă, nu te aştepta la scene de sex ca în filmele porno!

Unii suntem mai romantici, alţii mai egoişti în a ne exprima afecţiunea, însă pe toţi ne leagă dorinţa de a vedea partenerul fericit. Atunci când sunteţi în punctul fierbinte, evitaţi să puneţi în practică scenele dure şi lipsite de emoţie din filmele pentru adulţi. Acestea nu fac decât să deformeze adevărata faţă a sexului, ajung să creeze neînţelegeri în cuplu şi, mai rău, te pot face să-ţi pierzi  încrederea în tine. Experimentaţi doar lucruri care amândurora vă fac plăcere şi nu vă impuneţi un ritm sau model în felul în care arătaţi privind astfel de filme.

În plus, te poţi pregăti din timpul zilei pentru Marea Finală, făcând diverse mărunţişuri care duc cu gândul la ceea ce urmează: trimite-i un sms incitant cât este la birou, aşteaptă-l în pat cu o lenjerie sexy şi cu parfumul care îl înnebuneşte, şopteşte-i ceva obraznic la ureche…iar dacă toate astea nu au niciun efect, spune-i-o direct: “ai chef de un quickie? “. Vă garantez că funcţionează de fiecare dată, oricât de obosiţi aţi fi şi oricâte mail-uri ştiţi că vă aşteaptă în ziua următoare la job.

Dacă toate sfaturile de mai sus au dat rezultate, înseamnă că e momentul să afli ce NU trebuie, sub nicio formă, să faci sau să spui în timp ce faceţi sex.
Multe femei, dar şi bărbaţi deopotrivă, fac greşeli capitale în patul conjugal, printre cel mai frecvent întâlnite fiind:

Nemulţumirea faţă de propriul corp

Ultimul lucru pe care cineva ar vrea să îl audă în mijlocul partidei este : „cât de grasă sunt” sau „vai, ce mi-aş dori să am sânii mai mari”. De asemenea, nici ţie nu îţi prieşte o astfel de atitudine pentru că, în timp ce te plângi de diverse nimicuri, clipa trece şi nu te bucuri deloc de ceea ce se petrece.

Spune clar şi răspicat ce îţi place

Dacă partenerul este nerăbdător să încerce o poziţie nouă, iar tu nu eşti tocmai încântată la o asemenea veste, nu îl minţi că şi tu ţi-o doreşti. Asta nu face decât să creeze tensiune şi numai unul dintre voi se va simţi bine. În plus, dacă vei continua să îl minţi e foarte probabil ca şi data viitoare să se repete aceeaşi mişcare şi atunci cum vei reacţiona? Încercaţi lucruri noi, însă vorbiţi deschis despre acest subiect, astfel încât fiecare să ştie la ce să se aştepte şi să nu aibă parte de surprize neplăcute.

Ups, deja?

Să recunoaştem: uneori, pur şi simplu se întâmplă să nu vă sincronizaţi. Nu îţi stă în caracter să gemi sau să urli de plăcere doar pentru a-i face pe plac iubitului, însă momentul culminant se întâmplă, şi la case mai mari,  să nu vă prindă pe amândoi în fix aceeaşi dispoziţie. E bine să rămână totuşi la stadiul de excepţie astfel de momente, pentru că mimarea plăcerii în mod regulat poate duce la mari probleme pe parcursul timpului şi îl poate face pe bărbat să se simtă rănit în propriul orgoliu, mai ales că îşi dă seama că astfel nu ţi-a putut oferi ce ţi-ai dorit cu adevărat.

Tipsuri pentru a încinge spiritele şi pentru a readuce la viaţă pofta de sex de odinioară

De ce să te limitezi la penetrare pentru a atinge climaxul? Încearcă să obţii acelaşi rezultat doar prin săruturi, atingeri şi mişcări provocatoare…dar cu hainele pe tine.

Convinge-o să nu poarte chiloţei la cină! Este extrem de excitant ca amândoi să cunoaşteţi acest detaliu şi vă puteţi amuza pe seama acestui lucru.
Implicaţi-vă într-o aventură…unul cu celălalt! Doar nu credeaţi că instigăm la acte imorale. Luaţi-vă o cameră de hotel doar pentru voi, însă comportaţi-vă ca şi cum nu v-aţi cunoaşte, lăsându-vă purtaţi pe tărâmul necunoscutului şi al pasiunii.

Fiţi zgomotoşi în pat! Nu trebuie să urlaţi să vă audă tot cartierul, dar nici să o faceţi pe muţeşte. Când vă place ceva, speak up!

Săptămâna de sex este o altă idee grozavă prin care îţi poţi condimenta viaţa intimă. Stabiliţi o dată oarecare, 7 zile în care să faceţi sex de cel puţin două ori pe zi, cu reguli stricte, de genul „nu facem sex niciodată de două ori în aceeaşi poziţie sau în aceeaşi cameră”.

La sfârşitul perioadei, te asigur că nu vei mai avea nicio idee de spaţiu „de explorat” iar vecinii vor fi invidioşi pe nopţile tale nedormite, dar productive.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”