Poziţii sexuale în funcţie de starea emoţională. De pus în practică! (Galerie foto)

Stările emoţionale, comportamentul şi dorinţa sexuală a femeilor sunt la cheremul hormonilor. În articolul de faţă prezentăm cele mai potrivite poziţii sexuale pe care să le încerci, în funcţie de starea de spirit.
  • Publicat:
Poziţii sexuale în funcţie de starea emoţională. De pus în practică! (Galerie foto)

Stările emoţionale, comportamentul şi dorinţa sexuală a femeilor sunt la cheremul hormonilor. Fluctuaţiile acestora le influenţează dispoziţia de la o zi la alta. Aşa se explică de ce nimic nu le mulţumeşte în unele perioade. Potrivit studiilor, o viaţă sexuală de calitate generează o îmbunătăţire a stării fizice şi emoţionale. De aceea, indiferent de stările emoţionale, bune sau mai puţin plăcute, este recomandat să pui sexul pe primul loc. În galeria foto prezentăm câteva poziţii sexuale incredibile pe care să le încerci în funcţie de starea de spirit dintr-o anumită zi/seară.

Indiferent dacă te simţi leneş, aventuros, anxios, romantic, stresat, etc. există o poziţie sexuală potrivită pentru fiecare dispoziţie.

Galerie foto

vezi galeria
7 foto

Poziţii spectaculoase de sex

Vrei să-ţi scoţi în evidenţă latura sălbatică – Nimic mai simplu! Adoptă poziţia sexuală TIGRUL. Ocupă un loc pe podiumul preferinţelor oricărui cuplu de îndrăgostiţi. În această poziţie femeia îngenunchează pe pat şi se sprijină cu mâinile în faţă. Bărbatul o penetrează pe la spate, astfel şansele de a atinge punctul G sunt mult mai mari.  El are posibilitatea de a o apuca de şolduri de a o penetra cu mişcări spasmodice.

Ai o dipoziţie romantică, visătoare şi adopţi o poziţie sexuală mai cuminte. Cei doi parteneri stau pe o parte, faţă în faţă.  Această poziţie permite o intimitate mai mare, contact vizual şi acces simplu la îmbrăţişări şi sărutări.

Dispoziţia ta este uşor perversă, aşa că de preferat e să-ţi pui în aplicare cele mai “murdare” gânduri. Lasă ruşinea pentru adolescente şi cucereşte-ţi definitiv partenerul cu câteva mişcări perverse noi. Lasă-l să te lege de mâini şi eventual de picioare cu o eşarfă sau o cravată. Te aşezi pe un scaun şi îl încurajezi să se bucure de sexul oral apoi de cel vaginal. Te poţi inspira şi din practicile BDSM. Potrivit cercetătorilor, actul sexual ce implică lanţuri, funii şi bice este un remediu excelent împotriva stresului. Ba chiar s-a dovedit ştiinţific că un act sexual ceva mai agresiv înlătură anxietatea şi are o mulţime de alte beneficii asupra sănătăţii mentale.

Azi eşti leneşă, ai chef de sex însă efortul este prea mare. Nu renunţa! Cu o poziţie sexuală corect aleasă te poţi bucura din plin de plăcere. Te întinzi pe spate şi îl laşi pe el să facă toată treaba. Pentru a avea acces mai uşor în vagin şi pentru a vă creşte şansele să aveţi un orgasm intens nu trebuie să vă aliniaţi perfect trupurile.

Te simţi sexy şi emani senzualitate prin toţi porii, atunci e bine să te bucuri de această dispoziţie şi să-ţi pui în practică toate fanteziile sexuale. El stă pe marginea patului, iar tu preiei controlul actului sexual cu mişcări înainte şi înapoi. Recomandat este să aveţi o oglindă pentru o privelişte minunată. El poate să-ţi stimuleze sfârcurile şi alte zone erogene. Orgasmul simultan este garantat.

Eşti nervoasă – Sexul este şi mai intens când tu preiei controlul şi îl faci să urce pe culmile plăcerii. Dublu avantaj: scapi de starea tensionată şi experimentezi un orgasm intens. Stând deasupra lui îi transmiţi că te simţi bine în pielea ta şi că vrei să-i oferi câteva clipe magice, în care nu trebuie decât să stea şi să te admire.

Eşti stresată – Ai avut o zi proastă la birou? Sexul în picioare, rapid, sălbatic şi intens e tot ce-ţi trebuie. Sexul în picioare are avantajul că vă da libertate totală de mişcare şi îl puteţi practica oriunde. Te eliberezi de tensiune într-un act sexul ce presupune ca tu să te sprijini de perete şi să ridici un picior în jurul taliei lui.

Motivul pentru care unele partide de sex devin incredibil de pasionale ţin doar de poziţie. Dacă găseşti acele poziţii sexuale care să-ţi stimuleze clitorisul, sigur vei trăi sexul mult mai intens. Plăcerea dublă te va face să urci pe culmile plăcerii, spre deliciul partenerului tău, care va căuta să simtă totul la unison cu tine.

Sursă galerie foto: womenshealthmag.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristiana Trifu
CRISTIANA TRIFU, Web-Editor. Creeză conţinut, vine cu idei, încearcă să inspire şi să ajute cât mai mulţi oameni. Este fascinată de mintea umană şi preocupată de autocunoaştere şi descoperirea de sine. Iubeşte să călătorească şi este mereu în căutarea unei noi aventuri. Îşi ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”