Ghinion pentru Nicoleta Luciu. Vedeta şi-a rupt mâna în vacanţa din Cipru

Nicoleta Luciu s-a întors din vacanţă cu mâna ruptă, astfel că va fi nevoită să poarte ghips pentru două săptămâni şi să nu facă efort timp de o lună. Nicoleta a petrecut două săptămâni în Cipru împreună cu Zsolt, cei 4 copii, două bone, mulţi prieteni, s-au bucurat de soare, de plajă, s-au relaxat, dar finalul vacanţei nu a fost unul fericit pentru prezentatoarea emisiunii “Bingo Romania”:
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ghinion pentru Nicoleta Luciu. Vedeta şi-a rupt mâna în vacanţa din Cipru

Nicoleta Luciu s-a întors din vacanţă cu mâna ruptă, astfel că va fi nevoită să poarte ghips pentru două săptămâni şi să nu facă efort timp de o lună.

Nicoleta a petrecut două săptămâni în Cipru împreună cu Zsolt, cei 4 copii, două bone, mulţi prieteni, s-au bucurat de soare, de plajă, s-au relaxat, dar finalul vacanţei nu a fost unul fericit pentru prezentatoarea emisiunii “Bingo Romania”:

“Într-o seară am fost la parcul de cămile, iar cămila pe care mă urcasem eu s-a speriat din cauza unui zgomot puternic. Am încercat să mă ţin, dar nu am reuşit şi am căzut. Nu puteam să respir, am ajuns la Urgenţă unde am rămas internată, am făcut multe analize, radiografii, pentru că mi-am rupt mâna şi mi-am fracturat 4 coaste.
Bine că nu a fost mai rău. Sâmbătă noaptea am aterizat înapoi la Bucureşti, copiii au plecat direct la Miercurea Ciuc, iar eu am venit la Buftea să prezint Bingo România. Va trebui să port ghips 2 săptămâni şi să nu fac efort, să nu dansez  timp de o lună ca să îmi protejez coastele. Şi emisiunea viitoare voi prezenta emisiunea cu mâna în ghips”, spune Nicoleta.

Până la acest incident, Nicoleta mărturiseşte că s-au bucurat din plin de vacanţă şi că cei patru copii au fost foarte cuminţi:
“Nu am avut emoţii cu copiii nici în aeroport, nici în avion, chiar ne-au felicitat stewardesele că avem copii cuminţi. Acolo, toată lumea s-a bucurat de apă, plajă, mai puţin Kim căreia la început nu îi plăcea nici nisipul, nici apa, începea imediat să plângă, dar s-a obişnuit cu timpul. Stăteam la plajă de dimineaţa până la 11 şi înainte să intrăm în cameră, aveam program de înot, după amiaza o petreceam la piscină, iar seara ieşeam în oraş, la plimbare prin Larnaca”, adaugă Nicoleta Luciu.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Philip Seymour Hoffman, la dezintoxicare
Philip Seymour Hoffman, la dezintoxicare
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”