Eveniment BE FIT By CSID: Regulile slăbirii sănătoase

Marţi, 16 mai, cititoarele "Ce se întămplă, doctore?", adepte ale unui stil de viaţă sănătos, au participat la primul eveniment din seria BE Fit by CSID. Invitaţii noştri. Cristian Mărgărit, consultant de fitness şi nutriţie şi Irina Reisler, jurnalist şi promotor al vieţii sănătoase, au oferit tuturor celor prezenţi o serie de sfaturi utile pentru slăbire şi menţinerea unei greutăţi optime.
  • Publicat:

Marţi, 16 mai, cititoarele „Ce se întămplă, doctore?”, adepte ale unui stil de viaţă sănătos, au participat la primul eveniment din seria BE Fit by CSID. Invitaţii noştri. Cristian Mărgărit, consultant de fitness şi nutriţie şi Irina Reisler, jurnalist şi promotor al vieţii sănătoase, au oferit tuturor celor prezenţi o serie de sfaturi utile pentru slăbire şi menţinerea unei greutăţi optime.

Discuţia relaxată a fost moderată de Beatrice Osanu şi Bianca Poptean, jurnaliste „Ce se întâmplă, doctore?”. Iar temele de discuţie vor face face subiectul unei serii de filme video pe care le veţi putea accesa pe site-ul nostru, începând cu cel de mai sus.

Partenerii noştri pentru acest eveniment au fost: Vel Pitar, Edenia Foods, Jamieson Romania şi AQUA Carpatica.

Machiaj Beatrice Osanu şi Bianca Poptean: Ionuţ Alexandru, make-up artist Marionnaud Romania.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: