Despre diabet gestaţional şi prurit în sarcină VIDEO By CSID

Medicul primar ginecolog Bogdan Staicu, de la Femme Boutique Medical, explică ce trebuie să facă o femeie care se confruntă în sarcină cu diabet sau prurit.

Diabetul gestaţional şi pruritul (mâncărimile) sunt două probleme de sănătate cu care se poate confrunta o femei în timpul sarcinii. În primul rând, aceste două condiţii trebuie diagnosticate corect. Apoi, ele trebuie monitorizate şi tratate, în funcţie de recomandările medicului ginecolog.

Am stat de vorbă pe larg cu medicul primar ginecolog Bogdan Staicu, din cadrul Femme Boutique Medical, despre toate aspectele care privesc cauzele, simptomele, tratamentele şi stilul de viaţă al femeilor însărcinate care se confruntă cu prurit sau diabet gestaţional.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Bogdan Staicu - Medic primar obstetrică-ginecologie
Dr. Bogdan Staicu este Medic primar, cu specializare în Obstetrică-Ginecologie în cadrul Spitalului Clinic SANADOR și Clinicii de Fertilitate și Ginecologie Embryos. Domenii de expertiză Medicină materno – fetală Ultrasonografie Reproducere umană asistată Histeroscopie ...
citește mai mult