8 cele mai revoluţionare metode de înfrumuseţare care vor fi accesibile tuturor

Frumuseţea, ca şi conservarea tinereţii depind în mare măsură de ştiinţă, iar viitorul frumuseţii pare revoluţionar: oamenii de ştiinţă ne pregătesc unele dintre cele mai interesante metode anti-îmbătrânire, ne informează experţii americani.
  • Publicat:
8 cele mai revoluţionare metode de înfrumuseţare care vor fi accesibile tuturor

Frumuseţea, ca şi conservarea tinereţii depind în mare măsură de ştiinţă, iar viitorul frumuseţii pare revoluţionar: oamenii de ştiinţă ne pregătesc unele dintre cele mai interesante metode anti-îmbătrânire, ne informează experţii americani.

Mult mai important, în numai câţiva ani, toate metodele revoluţionare de înfrumuseţare vor putea fi folosite cu uşurinţă de majoritatea dintre noi – metode care în prezent se folosesc doar în saloanele de specialitate şi contra unor sume considerabile.

Tot în câţiva ani vom putea scăpa de riduri la fel de uşor precum scăpăm azi de machiajul de pe faţă.

1. În prezent este testat un fel de disc demachiant care conţine toxină botulinică (folosită în Botox) şi un gel creat din acid hialuronic, pentru a i se măsura capacitatea de netezire a ridurilor.

Astfel, în loc să mergi la doctorul dermatolog pentru preparate injectabile, este posibil să îţi întinzi pielea tenului printr-un simplu gest cotidian.

2. De asemenea, uscătorul de păr din baie va fi înlocuit de un dispozitiv uzitat în prezent doar în anumite cabinete dermatologice.

Dispozitivul pulsează lumină galbenă şi stimulează creşterea colagenului din păr, netezindu-l:

„Deşi, în prezent, aparatul este disponibil numai în centrele SPA şi în saloanele de înfrumuseţare, în cel mult zece ani el s-ar putea găsi în casele fiecăruia dintre noi”, a declarat David H. McDaniel, inventatorul dispozitivului.

3. O altă metodă revoluţionară ne va fi accesibilă pentru tratarea acneei, petelor provocate de razele UV sau pentru prevenirea subţierii părului: aparate de terapie cu laser pe care şi le vor permite şi femeile cu venituri medii.

4. Băile clasice vor fi înlocuite de către băile fără apă, bazate pe vacuumul cu fibre de carbon, anunţă specialiştii americani.

5. Pentru detoxifierea pielii de la nivelul întregului corp, în fiecare casă vor exista cu uşurinţă băi cu apă sărată, în prezent folosite într-un singur salon din SUA.

6.În timpul tratamentelor împotriva leucemiei, s-a descoperit medicamentul Gleevec care previne încărunţirea.

Profesorul Brian M. Kinney a explicat procesul acestui medicament revoluţionar, minunea constând în “oscilaţiile unei anumite gene în ADN, asemenea controlului volumului la un dispozitiv stereo”.

7. Medicul specialist în estetică dentară, din New York, Marc Lowenberg anunţă şi înlocuirea periatului pe dinţi şi a tratamentului de albire cu folosirea unei simple pastile, care va da un luciu ce protejează dinţii.

8. Oglinzile vor face mai mult decât să-ţi reflecte imaginea – ele îţi vor spune ce nevoi are pielea ta.

“Un senzor care arată ca un termometru digital ar putea fi legat de oglindă şi conectat la un contor încorporat”, explică profesor McDaniel.

„Senzorul îţi va măsura umiditatea, roşeaţa şi cantitatea de sebuum. Dacă senzorul te atenţionează că ai o piele uscată, trebuie să foloseşti o cremă mai hidratantă”, revine Dr. McDaniel.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”