Ce coafură ţi se potriveşte în funcţie de forma feţei

Vrei să îţi schimbi lookul, dar nu ştii ce tunsoare ţi se potriveşte? Noi am aflat care sunt cele mai potrivite tunsori în funcţie de forma feţei şi ţi le împărtăşim şi ţie!
  • Publicat:
Ce coafură ţi se potriveşte în funcţie de forma feţei

Vrei să îţi schimbi lookul, dar nu ştii ce tunsoare ţi se potriveşte? Noi am aflat care sunt cele mai potrivite tunsori în funcţie de forma feţei şi ţi le împărtăşim şi ţie! Iată 4 coafuri în funcţie de forma feţei!

Coafură pentru faţa ovală

Femeile cu faţă ovală nu ar trebui niciodată să poarte părul lung şi drept, deoarece poate înăspri trăsăturile feţei. Cele mai potrivite coafuri sunt cele cu bucle sau în trepte.

Coafură pentru faţa rotundă

Cea mai indicată coafură pentru femeile cu faţa rotundă este cea care nu depăşeşte linia umerilor şi care accentuează pomeţii. Buclele lejere vor încadra frumos un chip rotund, deşi ar trebui şi acestea filate puţin, astfel încât să se creeze un contract între rotunjimea acestora şi fizionomia ta.

Coafură pentru faţa în formă de inimă

Cele mai potrivite coafuri petnru femeile cu o astfel de fizionomie sunt cele pixie sau bob-ul în mai multe scări.

Coafură pentru faţa pătrată

Acestui tip de fizionomie i se potriveşte cel mai bine tunsoarea care depăşeşte linia umerilor. De regulă, persoanele cu faţa pătrată au fruntea lată, aşa că o pot estompa cu ajutorul unor bucle lejere de o parta şi de alta a feţei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”