Ce produse pentru protecţie solară alegi în vara asta?

Fii pregătită pentru zilele însorite ale verii şi oferă-i pielii tale protecţia optimă! Pentru un bronz frumos şi sănătos, pentru o piele suplă, foloseşte produse cu protecţie solară.
  • Publicat:

Fii pregătită pentru zilele însorite ale verii şi oferă-i pielii tale protecţia optimă! Pentru un bronz frumos şi sănătos, pentru o piele suplă, foloseşte produse cu protecţie solară.

Fie că mergi în concediu la mare sau doar într-un week-end pentru a face puţină plajă nu uita ce înseamnă expunerea corectă la soare. Astfel, vei putea evita îmbătrânirea prematură a pielii sau disconfortul arsurilor solare.

Printre efectele pozitive ale razelor ultraviolete, se numără sinteza vitaminei D. Când soarele atinge pielea, corpul produce vitamina D, a cărei prezenţă este indispensabilă în depozitarea calciului, în oase. Soarele mai este răspunzător şi pentru felul în care ne simţim deoarece stimulează producţia de endorfine, substanţele răspunzătoare pentru starea noastră de spirit. De aceea, un concediu în timpul verii este de obicei o sursă de reîncărcare a bateriilor organismului.

Din păcate expunerea prelungită la razele soarelui prezintă şi riscuri. Astfel pot apărea primele semne de îmbătrânire prematură a pielii şi pigmentarea, pistruii sau apariţia de aluniţe,
Băile de soare în condiţii neprotejate pot conduce la apariţia sensibilităţii la soare, alergii şi poate cauza chiar cancer de piele.

Cea mai simplă modalitate de prevenire a ridurilor şi a îmbătrânirii pielii o reprezintă utilizarea cremelor cu factor de protecţie solară (FPS). Alegerea factorului de protecţie se face în primul rând în funcţie de tipul de ten al fiecăruia dintre noi. Iată in galeria foto următoare recomandările noastre din oferta acestei veri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Cosmetice naturale din plante medicinale
Cosmetice naturale din plante medicinale
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”