Dovleacul şi cacao, ingredientele ce îţi pot ajuta tenul

Măştile naturale te pot ajuta să lupţi împotriva îmbătrânirii. Dacă îţi doreşti un ten catifelat, include pe lista ta dovleacul şi pudra de cacao, dar şi fructele de acai.
  • Publicat:
Dovleacul şi cacao, ingredientele ce îţi pot ajuta tenul

Vara, măştile de faţă te pot ajuta să obţii un ten catifelat şi hidratat. Cu toate astea, ingredientele trebuie alese cu grijă. Specialiştii Repêchage îţi recomandă câteva produse care nu trebuie să lipsească din rutina ta de frumuseţe. Aceste măşti nutritive pot acţiona ca un smoothie proaspăt pentru pielea ta!

Matcha este considerat un super-ingredient datorită propietăţilor sale antiinflamatorii şi antioxidante. Faţă de alte ceaiuri verzi, pudra de matcha conţine o concentraţie crescută de polifenoli care anulează efectul radicalilor liberi, al poluării şi al razelor UV. În plus, aceasta regenerează celulele, reuşind să amâne îmbătrânirea pielii dar şi să ajute la repararea rănilor şi ameliorarea eczemelor şi a rozaceei.

Pudra de cacao. Bogată în antioxidanţi şi grăsimi sănătoase, aceasta ajută la protecţia tenului şi oferă o hidratare intensă. Studiile arată că flavonoidele din cacao luptă împotriva radicalilor liberi şi au propietăţi anti-îmbătrânire. Pe lângă aroma delicioasă, te vei bucura şi de o piele vizibil mai catifelată.

Fructele de acai conţin antioxidanţi naturali care ajută tenul să-şi păstreze frumuseţea. Bogate în vitamina C, una dintre vitaminele esenţiale pentru un ten luminos, fructele de acai ajuta la refeacerea fibrelor de colagen. Are calităţi anti-inflamatorii acţionează ca un scut puternic de apărare împotriva radicalilor liberi la care ne expunem zi de zi.

Dovleacul. Acest gen de mască regenerează tenul şi reface hidratarea pentru ca pielea ta să arate şi să se simtă mai tânără. Bogată în vitaminele A şi C, această mască furnizează protecţie antioxidantă superioară şi normalizează tenul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”