Extensiile fir cu fir te ajută să obţii un păr bogat şi cu aspect natural

Extensiile de păr, cel mai rapid mod prin care îţi poţi schimba lookul, devin din ce în ce mai populare şi în România. Cu o singură vizită la un salon de înfrumuseţare, poţi obţine un look fresh şi cool în doar câteva ore.
  • Publicat:
Extensiile fir cu fir te ajută să obţii un păr bogat şi cu aspect natural

Extensiile de păr, cel mai rapid mod prin care îţi poţi schimba lookul, devin din ce în ce mai populare şi în România. Cu o singură vizită la un salon de înfrumuseţare, poţi obţine un look fresh şi cool în doar câteva ore. 

Şi acum, datorită micro-extensiilor profesionale realizate din meşe naturale alese manual nu mai ai de ce să te temi că ar putea să îţi deterioreze părul sau că ar arăta artificial.

Extensiile fir cu fir, cel mai nou trend la nivel internaţional

Spre deosebire de extensiile devenite clasice (cu microringuri, bandă adezivă sau cheratină), micro-extensiile se prind pe părul natural printr-o tehnică specială, cu ajutorul unui aparat care furnizează răşină naturală. Astfel, părul tău nu este deteriorat nici în timpul aplicării extensiilor, nici în timp ce le porţi.

„Întregul proces de aplicare a micro-extensiilor este atât de delicat, încât nu cred că exagerez atunci când spun că ar putea fi asemuit cu munca unui bijutier. Extensiile sunt aplicate pe şuviţe foarte fine sau, în unele cazuri, chiar pe câteva fire de păr”, spune Viktorija Petrescu, Salon BeautyPlay.

În plus, datorită faptului că micro-extensiile sunt realizate din păr natural, este practic imposibil să faci distincţie între părul aplicat de stilist şi părul tău natural. În plus, tehnica de aplicare creează o coafură flexibilă care se va comporta exact ca părul real, oferindu-i părului tău un aspect autentic şi natural.

Indiferent de cum este părul tău, scurt, lung, fin, gros, ondulat, drept, blond sau brunet, micro-extensiile profesionale de păr natural nu lasă semne nici în locurile în care au fost aplicate şi nici pe lungimea părului.

Avantajele extensiilor fir cu fir

  • Pot fi aplicate în anumite zone distincte: acolo unde părul este foarte rar, doar pe breton sau doar în zona perciunilor.
  • Pot fi aplicate chiar şi pe părul foarte scurt (dacă extensiile clasice se puteau aplica doar pe părul de lungime minimă de 10 cm., micro-extensiile pot fi aplicate chiar şi atunci când lungimea părului nu depăşeşte 1-2 cm.).
  • Sunt invizibile (atât la rădăcină, cât şi pe lungimea părului).
  • Nu deteriorează firul de păr atunci când sunt aplicate corect.
  • Pot fi aplicate doar ca şuviţe, ca alternativă la vopsirea părului.
  • Pot fi aplicate şi bărbaţilor care au probleme cu căderea părului, persoanelor cu părul foarte rar sau celor care au zone în care nu le mai creşte părul.

Îţi doreşti să te prindă vara cu părul bogat, strălucitor şi cu volum? Extensiile fir cu fir ar putea să te ajute să îţi îndeplineşti toate dorinţele şi să te bucuri de vacanţă din plin!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”