Machiajul de zi & machiajul de seara

Indiferent ca te pregatesti pentru o intalnire importanta sau ca te plimbi in parc, machiajul este modalitatea perfecta de a te pune in evidenta si de a te face sa te simti speciala.
  • Publicat:
Machiajul de zi & machiajul de seara
Machiajul de zi & machiajul de seara

Indiferent ca te pregatesti pentru o intalnire importanta sau ca te plimbi in parc, machiajul este modalitatea perfecta de a te pune in evidenta si de a te face sa te simti speciala. Intrucat exista o mare varietate de produse pe piata, iti va fi foarte usor sa alegi culoarea potrivita pentru ocazia potrivita si pentru perioada din zi in care te afli. Diferenta dintre machiajul de zi si cel de seara e ca trebuie sa fii foarte atenta la cantitatea de lumina care se va reflecta pe ten in functie de momentul zilei. Cu cat e mai multa limina, cu atat machiajul trebuie sa fie mai subtil, si invers.

Machiajul de zi
Trebuie sa fie asortat cu stilul in care esti imbracata; e bine sa fie echilibrat si discret. Umbrele neutre deasupra ochilor sunt cele mai indicate pentru ca desi sunt subtile, iti infrumuseteaza linia pleopei intr-un mod cu totul deosebit.

Daca porti o haina de o culoare indrazneata, poti aplica si un pic de fard in ton cu nuanta vesmantului, insa fara sa abuzezi. Poti sa aplici si un eyeliner, printr-o linie foarte fina. Daca aplici un contur prea gros, ochiul va aparea incarcat si artficial.

Machiajul de noapte
Acest tip de machiaj poate fi mai dramatic decat cel de zi, mai ales daca planuiesti sa mergi la o petrecere sau o festivitate unde luminile vor fi slabe. Nu te feri sa porti culori intense si aprinse si sa experimentezi nuante pe care nu le-ai mai folosit pana acum. Daca iti place sa fii in pas cu ultimele tendinte in materie de make-up, acum e momentul sa le incerci pe propria piele.

In privinta ochilor, nu ezita sa aplici doua straturi de mascara si o linie indrazneata de tus. De asemenea, si buzele au nevoie de culori intense si incitante. Poti aplica orice nuanta de rosu doresti, atat timp cat nu exagerezi.

De obicei, rochiile de seara au tendinta de a fi inchise la culoare, motiv pentru care e bine sa pastrezi un echilibru, cu ajutorul machiajului. Daca porti accesorii multe, nu le eclipsa cu un machiaj prea obvios.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Make-up trend de iarna
Make-up trend de iarna
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân