Păr fabulos şi gene seducătoare în noaptea de Revelion? Află cum le poţi obţine!

Ce poţi face însă pentru a te asigura că toate privirile vor fi asupra? Dacă te gândeşti la o rochie nouă sau o coafură interesantă, probabil asta le-a trecut prin minte tuturor invitatelor. Ce-ar fi însă dacă ai încerca o schimbare spectaculoasă de look cu ajutorul genelor false fir cu fir şi extensiilor de păr natural?
  • Publicat:
Păr fabulos şi gene seducătoare în noaptea de Revelion? Află cum le poţi obţine!

Revelionul este cu siguranţă cea mai tare petrecere, momentul în care sărbătoreşti un an plin de experienţe frumoase şi te pregăteşti cu dorinţe pentru încă 365 de zile de neuitat.

Ce poţi face însă pentru a te asigura că toate privirile vor fi asupra?

Dacă te gândeşti la o rochie nouă sau o coafură interesantă, probabil asta le-a trecut prin minte tuturor invitatelor.

Ce-ar fi însă dacă ai încerca o schimbare spectaculoasă de look cu ajutorul genelor false fir cu fir şi extensiilor de păr natural?

Avantajele genelor fir cu fir sunt destul de multe: lungime, volum, curbare, efect de lifting şi chiar o remodelare a ochilor. Nu mai este nevoie sa foloseşti rimel pentru că ochii sunt deja frumos conturaţi, iar genele puse de un specialist certificat vor avea o durată de viaţă destul de mare, de câteva luni. Nu prezintă niciun pericol pentru ochi, deoarece adezivul cu care sunt puse este unul special, antialergic.

În ceea ce priveşte extensiile de păr, acestea sunt de mai multe tipuri: cu adeziv, cu micro-ring, clip-on, cusute sau double hair. Înainte de a lua această decizie, fă o vizită la salon pentru a vedea dacă părul tău este pregătit să le susţină şi care este tipul de extensie potrivit pentru firul tău de păr, dar şi stilul de viaţă. Asigură-te că produsele folosite sunt de calitate şi părul este natural, dar nu uita nici să ceri toate informaţiile necesare stilistului despre îngrijirea lor şi produsele pe care trebuie să le foloseşti.

“Întâlnesc zilnic femei care sunt mulţumite de aspectul lor, însă îşi doresc câteodată să iasă din zona de confort şi să strălucească, să se privească în oglindă şi să capete  încredere în sine. La asta se reduce totul, în a te simţi frumoasă pentru tine, nu pentru cei din jur. De aceea, cele care vin la salonul nostru apelează la genele false fir cu fir, care oferă un look natural şi o privire senzuală, precum şi la extensiile de păr, care le îndeplinesc acel vis de a avea un păr lung şi bogat.”, ne povesteşte Viktorija Petrescu, manager al salonului BeautyPlay, care oferă special pentru cititoarele „Ce se întâmplă, Doctore?”  o reducere de 50% la gene fir cu fir, 25% pentru pachetul de extensii şi îţi oferă şi posibilitatea de închiriere a extensiilor de păr!

Întâmpină noul an plină de încredere şi distrează-te la petrecere fluturând din genele lungi şi jucându-te cu părul bogat. Nu uita de partea cea mai bună: nu vei fi ca Cenuşăreasa, frumoasă doar în noaptea petrecerii, ci te vei bucura de acest look şi în 2015!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”