Parul tau are nevoie de o atentie speciala

  • Publicat:
Parul tau are nevoie de o atentie speciala
Parul tau are nevoie de o atentie speciala

e la o vreme ai impresia ca parului tau ii lipseste ceva, parca nu mai este atat de…stralucitor si ferm. Asta era. Trebuie sa ii redai frumusetea si sanatatea fara sa stai o zi intrega la tratament.

Programul incarcat nu iti permite sa te rasfeti ore in sir, insa ai la indemana masti de regenerare.

Atentia deosebita acordata parului tau a devenit un must. Masca de regenerare iti sare in ajutor.

Trebuie sa folosesti una adecvata tipului de par si piele a capului. Daca structura firului tau de par are nevoie de intarire si hidratare, foloseste o masca bogata in ulei de jojoba si ulei de migdale, care iti regenereaza parul in timp record.

Nici produsele naturiste, mastile preparate in casa nu trebuiesc ocolite, dar ce-i drept, necesita ceva mai mult timp. Incearca una din cele doua metode, fie ca prepari masca acasa sau iti cumperi una profesionala (Londa Professional, Wella) si spune-ne care a avut rezultatul scontat si care a hidratat mai bine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân