Piese pe care trebuie sa le ai in garderoba

Una dintre optiunile pentru garderoba ta pot fi bluzele albe pentru ca pot fi purtate intr-o multime de combinatii si la diferite ocazii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Piese pe care trebuie sa le ai in garderoba
Piese pe care trebuie sa le ai in garderoba

Exista anumite articole de imbracaminte pe care orice femeie ar trebuie sa le aiba in garderoba sa. Astfel, vei putea crea combinatii potrivite pentru orice eveniment si deci nu vei mai avea motive sa te plangi ca nu ai cu ce te imbraca.

1. The Little Black Dress
Rochia neagra este in mod clar un “must-have”. Cu inca alte cateva piese cheie, poti crea un numar nesfarsit de tinute. Si totusi, fereste-te de prea multa impopotonare.

Rochia neagra niciodata nu ar trebuie sa aiba prea multe pietricele, strasuri, dantela sau alte minuni. Gaseste una simpla si eleganta, desprinsa din filmele cu Audrey Hepburn.

De asemenea, doar pentru ca se numeste The Little Black Dress (micuta rochie neagra), nu inseamna ca ar trebui sa fie prea scurta, ori prea decoltata. Alege-o pentru materialul de calitate, pentru cum se aseaza pe tine si pentru versatilitatea ei.

Rochia neagra ar trebui sa se potriveasca atat pentru o tinuta de zi, cat si de seara, cu doar cateva schimbari minore.

Multe persoane probabil ca se intreaba daca trebuie sa fie neaparat neagra. Desi nonculoarea negru subtiaza si avantajeaza pe oricine, poti orice alta culoare neutra. Cerinta cheie pentru The Little Black Dress este ca atunci cand o porti sa te simti si sa arati minunat. Nu te multumi cu nimic mai putin.

2. Bluzele albe din bumbac
Bluzele albe sunt piese clasice tocmai pentru ca pot fi purtate intr-o multime de combinatii si la diferite ocazii. Le poti imbraca la un costum, la blugi, cu o fusta-creion sau chiar cu perechea ta preferata de pantaloni scurti. Merg cu orice.

Cauta una care sa se aseze perfect pe corpul tau, sa te avantajeze, sa para ca ar fi fost croita special pentru tine, de lungime medie.

3. Blugii
Fiecare femeie are nevoie de cel putin o pereche de blugi. Unele se pot considera prea plinute sau prea in varsta pentru blugi, dar nimic nu arata mai bine ca o pereche de blugi care ti se potrivesc.

Din pacate, nu este prea usor sa gasesti perechea perfecta. Trebuie sa incerci mai multe perechi, cu diferite croieli si de la diferite firme producatoare. Citeste aici cateva sfaturi despre cum poti sa-ti alegi cea mai sexy pereche de blugi.

4. Un trenci de culoare neutra

Un trenci clasic arate bine pe oricine. Acesta accentueaza linia umerilor si subtiaza talia.
Alege unul crem sau albastru-marin daca vrei sa se potriveasca cu restul hainelor din dulap.

5. Fuste-creion, pantaloni si sacouri (cate trei din fiecare)
Pentru ca cel mai probabil vei combina piesele costumului cu aproape orice altceva din garderoba ta, ai nevoie sa le alegi in culori neutre precum negru, albastru-marin si bej sau maro. Ramai la ideea de simplu si elegant si alege piese clasice.

Calitatea tesaturii este absolut esentiala. Daca pui pe tine un costum care ti se potriveste, te vei simti atat feminina, cat si puternica.

6. Tricouri albe, negre si colorate
Un tricou alb, simplu este indispensabil. El nu ar trebui sa lipseasca din nici un dulap. Si cel negru poate fi folosit in aproape orice combinatie. Iar pentru a treia optiune, alege-le pe cele intr-o culoare care iti place, se potriveste cu ochii tai, iti accentueaza bronzul sau pur si simplu te face sa arati perfect.

Desi in cazul acestora calitatea nu e chiar atat de importanta, cu siguranta vrei unele care sa reziste la spalari multiple si pot fi curate de anumite pete.

7. Geaca de piele

Stilul si lungimea pot varia in functie de cum intentionezi sa o porti sau de stilul tau personal. Aceasta piesa iti permite sa iti exprimi personalitatea. Daca monotonul negru sau maro nu este pentru tine, incearca o geaca turcoaz sau de nuanta dovleacului. Asigura-te doar ca se potriveste si cu celelalte articole din sifonierul tau.

Daca este posibil, opteaza pentru gecile realizate din piele de miel pentru ca sunt mai moi, mai confortabile si pot fi usor de asortat.

8. Pantofii negri

Fiecare femeie are nevoie de o pereche de pantofi negri. Ei se potrivesc la costum, la o tinuta casual sau la o tinuta petru club. Fii insa atenta.

Pantofii decupati nu sunt considerati adecvati pentru unele locuri de munca. Opteaza pentru un model simplu, cu un toc nu foarte inalt. In plus, daca iti iei o pereche care este acum in voga, risti ca anul viitor sa nu mai vrei sa-i porti.

9. O geanta de calitate, de dimensiuni medii
Geanta merge cu tine peste tot. In consecinta, este de multe ori elementul pe care toata lumea il observa, asa ca ar fi cazul sa spuna ceva despre tine. Gentile prea mari pot fi greu de manevrat, iar oamenii din jurul tau se vor intreba ce cari in ele.

O geanta prea mica poate fi neincapatoare si daca indesesti in ea tot felul de lucruri, ii vei modifica aspectul. O geanta medie e tocmai buna.

Geanta nu trebuie sa se potriveasca neaparat cu pantofii, dar nici sa intre in conflict cu acestia. Gaseste o geanta care iti place cu adevarat.

10. Accesorii

Alegerea accesoriilor variaza de la femeie la femeie. Si totusi, majoritatea dintre noi are cel putin un ceas si cel putin o pereche de cercei. Alege-ti cateva accesorii din material de calitate pe care sa le poti asorta usor.

Citeste si Axis mundi-ul din garderoba – jeansii
              Spune-mi ce geanta ai

Urmărește CSID.ro pe Google News
Fii stilata cu bani putini
Fii stilata cu bani putini
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”