Refresh de toamnă cu cele mai noi tehnologii

Pentru că şi tenul şi corpul meu aveau nevoie de puţină regenerare, aşa, la început de toamnă, mi-am zis să încerc cele mai noi tehnologii revoluţionare apărute în oraş.
  • Publicat:
Refresh de toamnă cu cele mai noi tehnologii

Pentru că şi tenul şi corpul meu aveau nevoie de puţină regenerare, aşa, la început de toamnă, mi-am zis să încerc cele mai noi tehnologii revoluţionare apărute în oraş.

Şi am ajuns să testez pe pielea mea (adică pe ten, pe abdomen şi fese) un program de 7 zile pentru corp şi un tratament de lifting instant pentru faţă.

Pe mine nu mă apucă obsesia cu slăbitul sau cu arătatul bine înainte de venirea verii, ci, la finalul ei. Aşa s-a întâmplat şi acum când m-am gândit că, la schimbare de sezon, ar trebui să fac ceva pentru a deveni o variantă mai bună a mea.

Strict fizic, nu intru acum în discuţii despre a deveni mai altruistă sau mai generoasă. Aşa că m-am hotărât să încerc să îmi tonifiez puţin abdomenul şi fesele (şi să mai reduc puţin din centimetri, dacă se poate) şi să fac un lifting pentru tenul meu greu încercat de soarele torid al verii.

Tehnologia inovativă SO UP

Ce este? O nouă tehnologie pentru remodelarea corpului şi a tenului ce îmbină mai multe tehnologii: masajul ţesutului conjunctiv, radiofrecvenţa modulată multipolară şi energia fotodinamică. Eu am ales să încerc So Up Regenerate pentru ten. şi am rămas îndrăgostită de aparat şi de rezultate.

Cum funcţionează? Deşi şedinţa nu durează mai mult de 45 de minute, maximum o oră, tenul meu a avut privilegiul să beneficieze de toate aceste tehnologii. Mai întâi, masajul ţesutului conjunctiv stimulează sinteza de colagen, elastină şi fibrina, fiind excelent pentru a remodela trăsăturile.

Are rol important în stimularea circulaţiei sanguine şi limfatice, elimină toxinele, îmbunătăţeşte oxigenarea sângelui şi hrănirea celulelor, reduce depozitele de grăsimi (dacă există pe faţă), simptomele de guşă dublă, îmbunătăţeşte tonusul pielii, redefineşte contururile. Cu versiunea Reloaded, radiofrecvenţa folosită este modulată şi multi-polară. Undele electromagnetice se deplasează de la un pol la altul creând o reţea dinamică. Asupra feţei are un efect de lifting, umple şi estompează ridurile, reface şi încarcă, tonifică şi stimulează microcirculaţia.

 

Bio-stimularea dinamică creşte eficacitatea metabolică a radiofrecvenţei simultane, devenind mult mai eficientă, ajută la reorganizarea fibrelor, îmbunăţătirea acţiunii de detoxifiere şi grăbirea rezultatelor. Şi, ultima tehnologie, energia fotodinamică are ca rol stimularea fibroblastelor, redefinirea contururilor feţei, are un efect de lifting, creşte flexibilitatea pielii şi hidratează.

Unde? BeauTEAfull (www.beauteafull.ro)

Preţ:100 lei/şedinţă. Se recomandă un pachet de 8-10 şedinţe (la care se aplică un discount de 20%).

Programul 7 days cu Eximia Body Farm Plus

Ce este? Un program de o săptămână cu şedinţe zilnice de Body Farm Plus în care, în funcţie de stratul de grăsime, alimentaţie, stil de viaţă, poţi pierde câţiva centimetri buni în talie, îţi remodelezi silueta, diminuezi celulita şi chiar îţi modifici metabolismul. Dacă te întrebi ce este Eximia Body Farm Plus, îţi spun că e inovaţia anului în materie de slăbire, înglobând 5 tehnologii performante într-un singur aparat.

În ce constă? Pentru a obţine eficienţă maximă, şedinţele trebuie făcute zilnic timp de o săptămână. O şedinţă durează în jur de 45 de minute şi se desfăşoară în două etape: mai întâi se acţionează cu laserul lipolitic (care distruge ţesutul adipos şi îl elimină natural) pe zonele dorite ( eu am ales abdomen şi fese), apoi se foloseşte o tehnologie ce combină vacuumul endermologic cu radiofrecvenţa monopolară şi magnetoterapia, tehnologie despre care Roxana Feder, trainer de terapii faciale şi corporale mi-a povestit că ar elimina celulita în diferitele ei stadii, activează circulaţia sanguină, elimină toxinele, oxigenează ţesuturile, stimulează producţia de colagen şi elastină, redând elasticitatea pielii şi ameliorând vergeturile.

Ce s-a întâmplat în cazul meu? Roxana mi-a explicat încă de la început că eu nu voi avea rezultate spectaculoase, că nu am de unde să scad atâţia centimetri. Că doar în cazurile cu straturi mari de grăsime se observă scăderi dramatice. însă, Body Farm Plus şi-a câştigat încrederea mea, pentru că am văzut rezultate vizibile.

La măsurătorile iniţiale aveam 77 de centimetri în circumferinţa abdomenului, 91 în şolduri şi o greutate de 44,9 kilograme. Şi e adevărat că, în afara şedinţelor cu Body Farm, pe parcursul celor 7 zile, am avut grijă ce mănânc. Nu am ţinut dietă, ci am înlocuit o masă (dimineaţa sau seara) cu câte un smoothie din banană, lapte de ovăz şi un mix proteic şi detoxifiant (din făină de dovleac, seminţe de in şi cânepă). La finalul celor 7 zile, scăzusem 3 centimetri în talie (da, da, sunt foarte mândră), un centimetru în şolduri şi aveam o greutate de 43,5 kilograme. Iar pielea arată senzaţional, abdomenul e mai ferm şi hainele stau altfel pe mine.

Pentru doar 7 zile, rezultatele chiar sunt uimitoare, ţinând cont că e dificil să înlături ţesut adipos, mai ales când nu este într-o cantitate generoasă. Dar, acest device inteligent şi non-invaziv a reuşit să mă facă fericită. Nu de alta, dar 8 din 10 oameni cu care m-am întâlnit ulterior acestui program m-au întrebat dacă am slăbit.

Unde? Chic Salon (www.chicsalon.ro)

Preţ program 7 şedinţe pentru 2 zone (abdomen, coapse) 1.631 lei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân