Vopseşte-te singură, ca un profesionist de vedete!

Dată fiind starea actuală a economiei şi lipsei de timp, vopsirea la un salon nu intră în discuţie pentru multe femei.
  • Publicat:
Vopseşte-te singură, ca un profesionist de vedete!

Dată fiind starea actuală a economiei şi lipsei de timp, vopsirea la un salon nu intră în discuţie pentru multe femei. Odată cu tredul de a alege o culoare mai subtilă, cu doar câteva tonuri mai închisă sau mai deschisă decât cea de la care porneşti, devine mai puţin dificil şi mult mai la îndemână să te vopseşti singură.

Există pe piaţă multe truse cu vopsea de păr de calitate, gândite să îţi ofere acasă o culoare de calitatea celei pe care ai obţine-o la salon.

Tehnologia din spatele vopsirii la domiciliu continuă să evolueze şi numeroase truse cu vopsea de păr pentru acasă chiar includ reproduceri ale ustensilelor pe care le folosesc profesioniştii, pentru a te ajuta să obţii rezultate din ce în ce mai bune.

Aşadar, eşti gata să te apuci de treabă?

Pentru a găsi cutia potrivită, trebuie să ştii care sunt culoarea şi tonul de la care porneşti, precum li culoarea şi tonul la care vrei să ajungi. Experţii verifică mai întâi culoarea ochilor şi a pielii clientelor pentru a stabili dacă să meargă pe o nuanţă aurie sau cenuşie.

Acesta e un truc pe care poţi să-l furi pentru a-ţi găsi cea mai potrivită trusă de vopsire la domiciliu. Optează pentru tonuri aurii dacă ai ochii căprui sau de culoarea alunei dacă ai tenul pământiu sau în tonuri medii. Alege nuanţe cenuşii dacă ai ochii albaştri sau verzi şi dacă pielea ta e deschisă la culoare.

Tot nu eşti sigură? Mergi pe auriu, E o nuanţă neutră, dar care creează un efect puternic!

Dacă eşti la prima încercare şi cunoşti vreun hairstylist, poţi să invoci argumentul lipsei de bani şi să-i ceri să-ţi sugereze un kit şi o culoare, pe care să îl cumperi şi care să îţi ofere efectul pe care ţi-l doreşti. S-ar putea chiar să-ţi dezvăluie o fărâmă din formula pe care o foloseşte pentru bază, ca să o aplici şi tu acasă.

Ca o alternativă, poţi să te informezi de pe internet înainte de a merge la magazin. Mărcile de vopsea au site-uri web concepute astfel încât să te ajute să alegi mai uşor culoarea potrivită din gama lor de produse şi e mai uşor să vezi nuanţele şi să le compari cu a ta pe ecranul unui calculator decât pe o minusculă cutie de vopsea. Unele site-uri îţi permit chiar să îţi încalci propria fotografie pe care să “încerci” culoarea.

Alege un KIT care să nu aibă o vopsea cu peste două tonuri mai deschisă sau mai închisă decât propriul tău păr, pentru a evita să ai surprize prea mari dacă faci vreo greşeală.

Încearcă o formulă pe bază de spumă, care nu picură. Prezintă un risc mai scăzut de a-ţi intra în ochi şi de a ajunge pe unde nu vrei,

Cumpără întotdeauna două cutii. Femeile care se vopsesc cu regularitate singure susţin mereu că nu le ajunge niciodată cantitatea dintr-o singură cutie, mai ales dacă au părul lung.

Aplică instrucţiunile cu foarte mare grijă şi setează un cronometru. E întotdeauna mai bine să-ţi speli vopseaua mai devreme decât prea târziu!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”