Abdomen plat de vedetă! Vrei şi tu să arăţi aşa? GALERIE FOTO

Nu mai e un secret pentru nimeni că timpul liber al starurilor este dedicat în mare parte sportului. Rezultatele muncii la sala de sport merită tot efortul, mai ales dacă aruncăm o privire în GALERIA FOTO de mai jos.
  • Publicat:

Nu mai e un secret pentru nimeni că timpul liber al starurilor este dedicat în mare parte sportului.

Rezultatele muncii la sala de sport merită tot efortul, mai ales dacă aruncăm o privire în GALERIA FOTO de mai jos unde cântăreţe precum Beyonce, Rihanna, actriţe pe val şi top modele jinduite de toţi bărbaţii din lume îşi etalează cu mândrie pătrăţelele perfecte.

Vrei şi tu un abdomen plat? Primul pas e să îţi schimbi obiceiurile alimentare! Încearcă o dietă cu afine, superfructele care te scapă de burtică. 

Apoi, ia-ţi inima-n dinţi şi fă-ţi un abonament la sală. Sau, dacă preferi să te ţii departe de ochii curioşilor, poţi încerca un program de exerciţii pentru acasă, numai bun pentru ars grăsimile din zona abdominală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: