Amna, transformată în Lady Gaga de hairstylistul Adrian Perjovschi

Amna a acceptat provocarea lansată de hairstylistul Adrian Perjovschi şi a a devenit Lady Gaga. Pentru această schimbare de look, Amnaa petrecut câteva ore alături de specialişti.
  • Publicat:
Amna, transformată în Lady Gaga de hairstylistul Adrian Perjovschi

Amna a acceptat provocarea lansată de hairstylistul Adrian Perjovschi şi a devenit Lady Gaga.  Pentru această schimbare  de look, Amna a petrecut câteva ore alături de specialişti.

”Mi-am dorit o transformare spectaculoasă, mai ales că Lady Gaga este artista care m-a inspirat în vestimentaţie în momentul debutului meu în carieră. Este un personaj controversat, care atrage atenţia, este un trend-setter!”, mărturiseşte artista.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi explică care au fost motivele care au stat la baza acestei noi provocări:  “Am ales acest personaj controversat pentru că, în primul rând, Amna este fan Lady Gaga, dar şi eu.  Am ales un look cu care artista Lady Gaga a apărut în revista Vogue şi, pentru ca este atât de versatilă şi atât de schimbătoare, ne-a fost greu să alegem o singura variantă, aşa că am optat pentru două ţinute şi am încercat o reinterpretare”.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Înainte de această transformare, Amna s-a lăsat pe mâinile lui Adrian Perjovschi pentru o schimbare de look şi a fost plăcut surprinsă să descopere că există viaţă şi după blond. “Adi este singurul care mi-a dat încrederea să fac o schimbare radicală după mult timp. M-a învăţat să economisesc timp. Acum îmi aranjez părul mult mai repede şi sunt tot timpul fresh. Colaborarea cu el este de departe cea mai bună alegere ”, a mărturisit artista.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: