Andreea Ioana Moldovan (AMI): „Îmi place look-ul natural!”

Am stat de vorbă cu AMI despre ritualurile ei de înfrumuseţare, despre look-ul natural pe care îl prefer sau despre stilul de viaţă sănătos.
  • Publicat:
Andreea Ioana Moldovan (AMI):

O ştiţi pe AMI datorită unor piese precum „Trumpet Lights” sau „Deja Vu” cu Grasu XXL, dar şi pentru faptul că a făcut backing vocals pentru Paula Seling ori sigur aţi văzut-o în prima ediţie X Factor. Am stat de vorbă cu AMI despre ritualurile ei de înfrumuseţare, despre look-ul natural pe care îl prefer sau despre stilul de viaţă sănătos.

Ce produse nu îţi lipsesc din trusa de farduri?

Produsele de make-up care nu lipsesc niciodată din portfardul meu sunt: baza de machiaj/crema hidratantă, uleiul de faţă, fondul de ten, pudra translucidă, blush-ul, fardul de sprâncene, iluminator şi balsamul de buze.

Ce presupune machiajul tău de zi? Dar cel de ocazie?

Pentru că sunt adepta unui look natural din toate punctele de vedere, machiajul meu de zi se rezumă la strictul necesar: un fond de ten light, acum că este vara nu prea folosesc pudră, un fard de ochi în nuanţe deschise, iluminator pentru un aspect fresh şi luminos, blush pentru pomeţi în nuanţe de maro deschis sau chiar auriu şi un gloss natural de culoarea piersicii.
Nu renunţ la acest obicei nici pentru ocaziile speciale, fie pun mai mult accent pe ochi prin adăugarea unor elemente care scot mai mult în evidenţă privirea, fie pun accentul pe buze folosind un ruj de o culoare mai intensă.

Cum ai grijă de tenul tău?

Îngrijirea tenului şi a pielii sunt foarte importante pentru mine, de aceea nu trece zi fără curăţare şi hidratare internă şi externă. Folosesc produse speciale tipului meu de piele, uleiuri de corp naturale din nucă de cocos, argan sau migdale ce conferă pielii un aspect mai neted şi mai ferm. Astfel am grijă de tenul meu şi îl ajut să se păstreze într-un tonus bun.

De la ce vârstă ai început să fii preocupată de machiaj şi trucuri de beauty?

Pentru că sunt în lumina reflectoarelor de mică, am fost mereu preocupată de machiaj şi de aspectul meu fizic, dar niciodată nu am exagerat şi am avut grijă să îmi păstrez mereu naturaleţea.

Ai părul creţ. Cum reuşeşti să îi întreţii?

Având părul creţ, îl spăl doar o dată pe săptămâna pentru a nu-i distruge forma buclelor. Întotdeauna după spălare îmi aplic balsam, o masca nutritivă, produse cât mai naturale speciale pentru păr creţ şi de calitate. Încerc să îl coafez cât mai rar şi să îl las să respire fără a-l agresa prea mult cu produse ce-l încarcă, de genul fixativ/spumă/ceară.

Ce faci pentru a-ţi menţii silueta?

Fac sport constant, mănânc sănătos, fără prea multe prăjeli deşi recunosc că uneori mai fac şi asta. Mă hidratez şi încerc să mă odihnesc cât mai mult şi să respect orele de somn chiar dacă am un program haotic. E foarte important să găsim un echilibru între toate acestea, astfel şi organismul da roade, e mult mai energic şi sănătos.

Ce alegi să mănânci când nu ai posibilitatea să îţi găteşti?

Îmi plac supele creme din dovleac, mazăre verde sau legume. Consum foarte mult peste lângă o salată verde sau piure de mazăre/morcovi, iar dacă am poftă de paşte, le aleg pe cele uşoare cu roşii cherry şi mozzarela.

Cum se desfăşoară dimineţile tale?

În primul rând dimineaţă mea începe cu o cană mare de cafea, muzică pe fundal e nelipsită, ies cu căţelul meu afară la o plimbare, apoi îmi verific agenda şi încep să rezolv ceea ce am de făcut în ziua respectivă. Dimineţile sunt preferatele mele fiindcă e singură parte din zi în care mă pot răsfaţă mai mult, îmi acord timp pentru toate tabieturile indiferent că e o zi mai plină sau nu.

Ce presupune meniul tău zilnic?

Dimineaţă obişnuiesc să mănânc fulgi de ovăz în lapte cu migdale şi banană, la prânz aleg o supă de pui/supă crema de dovleac/legume, peste la grătar, de preferat somon sau păstrăv, alături de o salată verde cu lămâie şi seminţe. Seară consum salate de legume, pui sau ton.
Pentru că de multe ori se întâmplă să nu reuşesc să am un program fix de mese atunci compensez cu mici gustări de fructe sau mix de seminţe.

Ce truc de beauty le-ai recomandă tinerelor care te urmăresc?

Nu au nevoie de nici un truc! Să fie cât mai naturale, să înveţe să aibă încredere în ele, să-şi transforme defectele în calităţi, să zâmbească mereu şi să îşi pună în evidenţă cât mai mult feminitatea. Aşa nu aveţi cum să daţi greş niciodată.

Foto: https://www.facebook.com/andreeaioana.moldovan.5

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: