Fitness diva: Michelle Lewin, un corp perfect sculptat!

Michelle cântăreşte 54 de kilograme, însă nu are pic de grăsime, ci este toată numai pacheţele de muşchi. Natura nu a înzestrat-o cu acest corp de zeiţă, ba din contră, a muncit din greu pentru a-l obţine. Dovadă stă o imagine cu ea din 2009 VS 2005. Pe lângă silicoanele care au apărut în peisaj, Michelle este evident un exemplu de muncă asiduă la sala de sport.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Jen Selter, păzea, concurenţa vine tare din urmă!

Dacă până deunăzi Jen Selter împânzea Facebook-ul cu poze la sala de sport, acum Michelle Lewin e pe val.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a strâns peste un milion de fani pe pagina sa personală iar imaginile postate au share-uri de ordinul zecilor de mii.

Michelle cântăreşte 54 de kilograme, însă nu are pic de grăsime, ci este toată numai pacheţele de muşchi. Natura nu a înzestrat-o cu acest corp de zeiţă, ba din contră, a muncit din greu pentru a-l obţine. Dovadă stă o imagine cu ea din 2009 VS 2014.

Pe lângă silicoanele care au apărut în peisaj, Michelle este evident un exemplu de muncă asiduă la sala de sport.

Vă invităm să o admiraţi în toată splendoarea în GALERIA FOTO şi să citiţi mai jos ce dietă ţine, care sunt exerciţiile care îi plac cel mai mult şi ce o motivează să meargă mai departe.

Michelle s-a apucat de făcut sport deoarece activa în lumea modelling-ului iar cerinţele erau mari. Aşa a început să frecventeze din ce în ce mai des sala de sport şi pe parcurs au apărut tot felul de oferte de la diverse reviste de fitness sau de la producători de suplimente alimentare.

Diva spune că cea mai bună motivaţie este…oglinda.  “Atunci când te uiţi în oglindă şi vezi cum se formează muşchii ai cea mai mare satisfacţie”, mărturiseşte Michelle. De asemenea, “este foarte motivant să ştii că ai printre fani multe femei, care te iau drept exemplu şi pe care nu vrei să le dezamăgeşti, ci să le inspiri să facă acelaşi lucru pentru a obţine rezultatul dorit.”

Cele trei exerciţii pe care Michelle le adoră sunt: sprinturile (întăresc posteriorul şi ard grăsimile în acelaşi timp), genuflexiunile (ajută la dezvoltarea musculaturii picioarelor) şi ridicările laterale cu greutăţi (perfecte pentru umeri şi braţe).

Te întrebi ce mănâncă Michelle într-o zi normală? Ei bine, vei fi surprinsă. Deşi ai crede că ronţăie o frunză de salată şi bea cât e ziua de lungă apă plată cu lămâie, Michelle e o adevărată gurmandă. E şi de înţeles la urma urmei, dezvoltarea şi menţinerea musculaturii presupune o cantitate mare de proteine.

Printre alimentele care nu lipsesc din regimul alimentar al tinerei se numără ovăzul, pieptul de pui, orezul, somonul, carnea de vită, salatele de legume, broccoli, sparanghelul, spanacul şi, bineînţeles…shake-urile proteice.

Sursa FOTO: Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: