Miss Islanda, considerată prea grasă de americani, s-a retras din concursul de frumuseţe

Miss Islanda 2015 a luat decizia să se retragă din competiţia „Miss Grand International”, pentru că organizatorii i-au spus că este prea grasă ca să aibă şanse la titlu.
  • Publicat:

Arna Ýr Jónsdóttir, Miss Islanda 2015, a luat decizia să se retragă din competiţia „Miss Grand International”, care a avut loc în Las Vegas zilele trecute, din cauza unor sugestii din partea organizatorilor.

Aceştia i-ar fi spus tinerei în vârstă de 20 de ani că este prea grasă şi că trebuie să slăbească dacă vrea să câştige concursul. Totodată, i s-a recomandat să renunţe la micul dejun şi să mănânce doar salată la cină.

Tânăra a refuzat însă aceste sugestii şi a decis să publice pe pagina sa de Instagram o scrisoare în care îşi motivează alegerea. Alături de imagine, Arna a scris: „Sunt o femeie foarte puternică, dar uneori nu îndeajuns”. 

Galerie foto

vezi galeria
15 foto

În scrisoarea tinerei, se precizează că membrii competiţiei i-ar fi spus acesteia că are umerii prea laţi şi prea multă grăsime.

În replică, Arna le-a spus: „Dacă producătorul chiar vrea ca eu să slăbesc şi nu-i place cum arăt, atunci nu merită ca eu să fiu în Top 10. Da, umerii mei sunt un pic mai laţi decât ai altor fete, dar asta e din cauză că am fost membră a echipei naţionale de atletism. În ţara de unde vin, corpul meu este perfect. Şi asta e tot ceea ce contează pentru mine”.

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, aceştia susţinând-o pe blondă pentru decizia ei de a ieşi din competiţie. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: