Raluca Hogyes: Sunt microbistă de mică!

Raluca Hogyes este o prezenţă fresh la ştirile de la Digi Sport 1 şi la Jurnalul de ştiri din studioul virtual. Am provocat-o la o şedinţă foto sport şi s-a descurcat exclent, la fel ca în tramisiile în direct.
  • Publicat:

Raluca Hogyes este o prezenţă fresh la ştirile de la Digi Sport 1 şi la Jurnalul de ştiri din studioul virtual. Am provocat-o la o şedinţă foto sport şi s-a descurcat exclent, la fel ca în tramisiile în direct.

Mai mult, ne-a dezvăluit care este soluţia la care la care apelează ca să-şi menţină silueta.

CSÎD: Mănânci sănătos ca să te menţii sau pur şi simplu eşti o norocoasă?

Raluca Hogyes: Niciodată nu am facut excese în ceea ce priveşte alimentaţia şi da, pot spune că mănânc sănătos, dar trebuie să recunosc că mă ajută şi moştenirea genetică.

CSÎD: Care sunt sporturile tale preferate?

R.H.: Fotbalul e în topul preferinţelor. De altfel, îmi şi place să merg pe stadion la meciuri. Iar dacă nu reuşesc să ajung, cu siguranţă le urmăresc la tv. Sunt microbistă de mică!

CSÎD: Când ţi-ai descoperit pasiunea pentru mişcare?

R.H.: Nu de foarte mult timp. Sunt o persoană destul de comodă, chiar leneşă uneori. Începutul a fost mai greu, dar încet, încet, cu răbdare şi voinţă, am ajuns la stadiul la care merg aproape zilnic la sală şi nu doar ca să fac poze aşa cum am văzut că se mai obişnuieşte.

CSÎD: Cum îţi menţii greutatea?

R.H.: Prin disciplină şi echilibru. Încerc să respect un anumit program, să am grijă la ce mănânc şi să fac mişcare zilnic.

CSÎD: Ce faci când te îngraşi puţin: recurgi la sport, dieta sau la o combinaţie din cele două?

R.H.: Nu am ţinut dietă niciodată, dar sportul, într-adevăr, ajută mult la menţinerea siluetei. Clar prefer mişcarea decât să recurg la vreun regim drastic.

CSÎD: Cum ai descrie meseria: una stresantă, care te îngraşă, sau una stresantă care duce la arderi intense? 🙂

R.H.: Una ideală! Eu nu aş pune pierderea în greutate sau excesul de kilograme pe seama meseriei. La Digi Sport mă simt ca acasă, ca în familie. Aşa că nu e prea mare stres, ne cunoaştem deja foarte bine. Însă, zilnic, de stres avem parte cu toţii, mai mult sau mai puţin. Important e să ştim să gestionăm fiecare situaţie. Trebuie doar să ne găsim sursa de „zen” şi să facem în aşa fel încât să nu o irosim. E un îndemn la calm şi la optimism! 🙂

CSÎD: Cum te relaxezi după un live?

R.H.: Cu un alt live! :)) Prezint 3 jurnale pe zi, după-amiază şi seară, la Digi Sport 1,  fiecare a câte jumătate de oră. În pauze, fie iau la puricat site-urile de ştiri, fie descopăr tot felul de articole interesante din diverse domenii sau urmăresc competiţii sportive. La noi în redacţie, avem mai multe televizoare şi cum pe cele 3 canale Digi Sport poţi vedea cam orice sport îţi doreşti, e suficient să îmi ridic privirea şi să aleg: fotbal, tenis, atletism.

CSÎD: Ce ai deprins de la mama ta în ceea ce priveşte ritualurile de îngrijire şi înfrumuseţare? Dar în ceea ce priveşte gătitul?

R.H.: Mama mi-a spus întotdeauna că naturaleţea e arma cea mai de preţ a unei femei şi m-a învăţat să nu mă duc niciodată la culcare înainte de a-mi curăţa tenul, indiferent că pe parcursul zilei am avut aplicat sau nu vreun machiaj. Drept pentru care respect cu sfinţenie acest sfat. 

Cât despre gătit, cel mai bine îmi ies smoothie-urile şi milkshake-urile! Hahahaha! Când eram mică îmi amintesc că petreceam destul de mult timp pe lângă mama în bucătărie, o ajutam mereu şi îmi plăcea că îmi acordă încredere şi mă încuraja. Aveam senzaţia că dacă amestec puţin ingredientele într-un castron sunt masterchef! Gătesc uneori pentru iubitul meu, dar nu vă imaginaţi că prepar cine ştie ce mâncăruri sofisticate. În schimb, le avem pe bunica şi pe mama care au mereu grijă de frigiderul nostru!

CSÎD: Ce amintiri culinare plăcute ai din copilărie? Dar din călătorii?

R.H.: Iubeam ciocolata de casă şi-mi mai amintesc de o prăjitură cu nuci şi glazura albă făcută de mama! Erau nelipsite de pe masă! {i îmi vine în minte acum o întâmplare haioasă. Eram într-o vacanţă cu bunicii la ţară şi la un moment dat, am poftit atât de mult la nişte sarmale încât timp de 2 săptămâni, am pus-o pe bunica să facă numai sarmale. Mai gătea ea şi alte bunătăţi pe lângă, dar sarmalele erau de bază, pe principiul nicio masă fără sarmale!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: