Supravieţuitoare ale cancerului de sân defilează pe podium la New York Fashion Week (FOTO)

Peste jumătate dintre femeile care au defilat pe podium au suferit de cancer cu metastaze, motiv pentru care în prezent fie nu mai au sâni, fie au suferit intervenţii de reconstrucţie mamară.
  • Publicat:


Câteva femei care s-au luptat cu cancerul de sân şi au supravieţuit acestuia au defilat pe catwalk la Săptămâna Modei de la New York, cu scopul de a strânge fonduri pentru o fundaţie de caritate în sprijinul femeilor diagnosticate cu această maladie.

Lenjeria purtată de modele a fost creată de designerul Dana Donofree, la rândul ei supravieţuitoare a cancerului mamar şi deţinătoarea brandului de lenjerie intimă AnaOno Intimates.

Peste jumătate dintre femeile care au defilat pe podium au suferit de cancer cu metastaze, motiv pentru care în prezent fie nu mai au sâni, fie au suferit intervenţii de reconstrucţie mamară.

Vezi în GALERIA FOTO câteva imagini de la acest show emoţionant!

Galerie foto

vezi galeria
10 foto

„Modelele clasice de sutien sunt prevăzute cu două cupe, însă produsele pe care le creez sunt individualizate în funcţie de anatomia fiecărei femei. Chiar dacă nu mai ai un sân sau, poate, i-a pierdut pe ambii în urma acestei cumplite boli, nu înseamnă că nu poţi fi frumoasă. Le cunosc pe majoritatea femeilor care au defilat, le ştiu poveştile şi sunt incredibil de mândră de ele, pentru că au reuşit să învingă cancerul şi să rămână totodată încrezătoare în propria feminitate, acceptându-şi cicatricile care le-au brăzdat corpul în această luptă dură”, a declarat Dona pentru BBC.


Show-ul de modă inedit, dar atât de necesar, s-a numit #Cancerland, iar suma strânsă în urma acestuia va merge direct la femeile care se luptă acum cu cancerul de sân.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: