Bărbaţi vs femei: Care este lenjeria perfectă pentru femei?

Aceste imagini confirmă faptul că bărbaţii şi femeile au idei foarte diferite asupra modului în care ar trebui să fie lenjeria intimă perfectă pentru femei.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Bărbaţi vs femei: Care este lenjeria perfectă pentru femei?

Aceste imagini confirmă faptul că bărbaţii şi femeile au idei foarte diferite asupra modului în care ar trebui să fie lenjeria intimă perfectă pentru femei.

Informaţiile pe această temă provin dintr-un nou sondaj realizat în Marea Britanie de către brandul de lenjerie Bluebella, la care au participat 1.000 de bărbaţi, aceştia fiind chesţionaţi asupra fiecărui aspect al preferinţelor lor în materie de lenjerie feminină. Bluebella a folosit aceste rezultate pentru a crea imagini care prezintă lenjeria perfectă pentru femei şi bărbaţi.

În poza reprezentând viziunea bărbaţilor observăm mai multă piele goală, mai multă dantelă şi o croială cu multe arcuiri, jartiere, ciorapi – toate în cele mai luminoase culori.

lenjerie intima - viziunea masculina

Femeile, pe de alta parte, prefera tonuri mai subevaluate şi o lenjerie care arată foarte bine, este feminină, dar mai simplă şi de asemenea este confortabilă.

lenjerie intima - viziunea feminina

Rezultatele pot explica de ce 76% dintre femei ar prefera ca barbatii lor nu le cumpere lenjerie de corp. De asemenea, explica de ce 62% dintre bărbaţi ar vrea mai degrabă ca femeile lor să-şi cumpere singure lenjeria şi să nu le ceară lor să facă acest lucru pentru ele, 52% dintre ei consideră că este prea jenant să se aventureze chiar şi numai în interiorul unei secţiuni de lenjerie din magazine.

Bărbaţii îşi doresc ca jumătăţile lor să afişeze mai mult din corpul lor – 54% dintre ei aleg un sutien cât mai relevant în acest sens şi 37% preferând cea mai sumară lenjerie.
Dar se pare că mulţi dintre ei sunt dezamăgiţi deoarece 62% dintre femei preferă să păstreze posterioarele lor acoperite de un slip normal – iar 64% dintre ele au spus că cel mai important aspect în alegerea unui sutien este confortul, varianta sutienului cu o cupă completă fiind cea mai populară alegere.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân