Miki a recurs la o schimbare radicală de look

Miki a acceptat provocarea lansată de hairstylist-ul Adrian Perjovschi astfel că acum are un nou look: o nouă tunsoare şi o nouă culoare.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Miki a recurs la o schimbare radicală de look

Miki a acceptat provocarea lansată de hairstylist-ul Adrian Perjovschi astfel că acum are un nou look: o nouă tunsoare şi o nouă culoare.

„Simţeam nevoia unei schimbări radicale de look de foarte mult timp, aşa că propunerea lui Adrian şi a stilistei mele, Eniko Szanto, a venit în cel mai potrivit moment. Am colaborat foarte bine cu ei, sunt profesionişti, m-au răsfăţat şi m-am lasat pe mâna lor cu maximă încredere”, povesteşte Miki care a renunţat la 15 cm de păr.

Vedeta a trecut printr-o mare sperietură care s-a dovedit a fi de fapt o glumă: „Adrian mi-a dat ceva emoţii când mi-a zis că ar vrea să mă tundă periuţă, însă m-am liniştit când mi-am dat seama că glumeşte. Acest nou look îmi conturează faţa, îmi scoate în evidenţă culoarea ochilor şi mă face să mă simt extraordinar. Parcă am renăscut”, adaugă Miki.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi explică modul cum a decurs întregul proces de transformare: “Am ales împreună cu colega mea, Ana Liţă, nuanţa mai închisă şi cu vârfuri deschise pentru a păstra luminozitatea fără a avea un contrast mare. Nuanţele sunt tonuri calde în tendinţele acestei veri, nuanţe care se potrivesc de minune cu trăsăturile ei. Am tăiat aproximativ 15 cm din lungimea parului şi am optat pentru o tunsoare medie, uşor texturizată care se aşază foarte uşor atât pe păr creţ, cât şi pe păr întins. Îi mulţumim lui Miki pentru încrederea acordată.”

Machiajul realizat de Javier Vergara, make-up artist a fost unul natural – glam: „Am amestecat o bază de machiaj special pentru ea, folosind trei tonuri de culoare. Am folosit eyeliner negru, culoarea buzelor şn 3 tonuri de roz şi mascara pe 2 tonuri de maro şi negru, iar la final, o pulbere translucid transparent.”

Miki pregăteşte încă o surpriză pentru vara aceasta: „Este aproape gata un single nou, se numeşte Doi la singular, este compus de Gheorghe Papagheorghe, şi este melodia perfectă pentru vara aceasta pe care o dedic tuturor cu mare drag”, mărturiseşte Miki.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”