(P) Frumuseţe din interior datorită colagenului hidrolizat de băut

Oglindă, oglinjoară… cum pot fi cea mai frumoasă din ţară? Simplu, şi fără intervenţii estetice invazive, căci frumuseţea vine acum din interior!
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Frumuseţe din interior datorită colagenului hidrolizat de băut

Oglindă, oglinjoară… cum pot fi cea mai frumoasă din ţară?

Simplu, şi fără intervenţii estetice invazive, căci frumuseţea vine acum din interior!
Beautin Collagen din gama myelements sub formă lichidă, uşor de ingerat, sporeşte sănătatea şi fermitatea pielii, îmbunătăţeşte textura acesteia şi întăreşte părul şi unghiile, iar beneficiile nu se opresc aici!

Ce este colagenul şi cum acţionează?

Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a ţesutului conjunctiv al corpului, ce se regăseşte pe întreaga suprafaţă a pielii, dar care intră şi în componeţa muşchilor, cartilagiilor, oaselor, tendoanelor, organelor interne, părului sau unghiilor, fiind practic o componentă de bază a structurii corpului nostru.

Pielea este constituită în proporţie de până la 75% din colagen, acesta fiind  responsabil pentru menţinerea nivelului corespunzător de hidratare al pielii, asigurând fermitatea şi elasticitatea acesteia, iar pe măsură ce înaintăm în vârstă organismul produce tot mai puţin colagen.

În timp, fibrele de colagen îşi pierd elasticitatea, fapt ce conduce la apariţia semnelor vizibile ale îmbătrânirii la suprafaţa pielii, cum ar fi cutele profunde, ridurile şi liniile fine.

Orice femeie îşi doreşte un ten perfect, şi întradevăr, chirurgia estetică a evoluat ameţitor, însă tot mai multe dintre urmaşele Evei se tem de intervenţii, chiar şi atunci când este vorba doar de tratamente injectabile.

Care este atunci alternativa la tratamentele estetice injectabile?

Beautin Collagen din gama myelements este un supliment alimentar îmbogăţit cu acid hialuronic conceput în formă lichidă, pentru ingerare facilă.

Iar beneficiile acestei formule sunt spectaculoase: sporeşte sănătatea şi frumuseţea pielii din interior; îmbunătăţeşte textura pielii şi întăreşte părul şi unghiile; contribuie la sănătatea ţesutului conjunctiv, a cartilajelor şi a încheieturilor; are proprietăţi antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi; este sub formă de peptidă ce sporeşte absorbţia sa în organism; conţine colagen de calitate superioară din surse naturale de peşte.

Colagenul hidrolizat versus alte forme de colagen

Pe piaţă există multiple forme de suplimente alimentare ce conţin colagen, dar trebuie reţinut că, în această formă, lichidă, colagenul hidrolizat este mai bine asimilat şi folosit de către organism.

Explicaţia este simplă. În procesul de digestie proteinele de colagen sunt descompuse în peptide şi aminoacizi, care sunt apoi absorbite în fluxul sanguin şi în final reasamblate în colagen acolo unde organismul are nevoie.

Digestia proteinelor de colagen alimentar este însă foarte des incompletă, rezultând unele lanţuri peptidice foarte mari. Aceste molecule lungi în comparaţie cu cele produse de organism nu sunt bine utilizate în eforturile corpului de a ţine pasul cu scăderea producţiei proprii de colagen.

Astfel cercetătorii au venit cu o idee mai bună: colagenul hidrolizat. Organismul uman absoarbe si utilizează colagenul lichid mai eficient în comparaţie cu pulberea şi alte forme de colagen deoarece descompunerea proteinei de colagen este pre-proiectată obţinându-se un rezultat mai uniform, respectiv lanţuri mici de peptide şi aminoacizi pe care corpul le absoarbe şi utilizează eficient.

De ce să alegem colagen îmbunătăţit cu acid hialuronic?

Colagenul şi acidul hialuronic sunt două substanţe prezente în mod natural în organism, având un rol extrem de important în sănătatea pielii, a ţesutului conjunctiv şi a articulaţiilor.
Abilitatea corpului de a produce colagen şi acid hialuronic scade în timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare, pentru a menţine elasticitatea şi fermitatea pielii, este necesară consolidarea colagenului şi a acidului hialuronic.

Componentele formulei Beautin Collagen din gama myelements pot contribui la o producţie normală de colagen de către corp, iar adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

În plus, produsul este disponibil în  două arome delicioase, căpşuni –vanilie şi mango –pepene galben!

Conform studiilor clinice, rezultatele sunt vizibile după 12 săptămâni de utilizare. Este firesc ca durata de acţiune a produsului să varieze în funcţie de condiţia diferită a pielii, stilul de viaţă şi dietă al fiecărei persoane.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”