Se poartă buclele!

​Adio coafuri complicate cu sute de agrafe şi accesorii! E timpul naturaleţei şi eleganţei!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Se poartă buclele!

Dacă vrei să ai o coafură care să facă o declaraţie de stil în acest sezon, atunci cea mai potrivită ar fi cea creaţă din bucle.

Un trend care a fost ca imprimeul floral în ţinute. Era omniprezent.

Adio coafuri complicate cu sute de agrafe şi accesorii! E timpul naturaleţei şi eleganţei! 
 
Buclele au creat deliciul hairstylistilor, la crearea look-ului pentru show-uri importante, care să dea tonul tendinţelor pentru acest sezon. 
 
Pentru un aspect mai rebel, s-a optat pentru bucle neglijente, care nu au o formă bine definită, par nearanjate, ca şi cum ţi-ai fi făcut somnul de frumuseţe, dar ai uitat să-ţi aranjezi buclele. Deşi nu e o coafură bine studiată, a fost printre preferatele hairstylistilor de la Săptămânile Modei.
 
Look-urile naturale şi minimaliste au reprezentat una dintre direcţiile-cheie în frumuseţe pentru acest sezon. Aşa că, buclele cu aspect natural, simple, care par aranjate doar cu degetele şi nu sunt bine studiate, sunt de încercat.   
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”