Ultimul trend în beauty: măşti cu cărbune!

Nu e foarte departe, ci chiar... în raftul cu provizii pentru grătar. Este vorba de cărbune - ingredient al produselor de înfrumuseţare folosit încă din antichitate.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ultimul trend în beauty: măşti cu cărbune!

Nu e foarte departe, ci chiar… în raftul cu provizii pentru grătar. Este vorba de cărbune – ingredient al produselor de înfrumuseţare folosit încă din antichitate.

De la tratamentele faciale până la săpun, şi chiar pastă de dinţi, cărbunele este din nou un ingredient la mare căutare.

Make-up artiştii amestecă puţin cărbune cu ulei de cocos pentru a obţine un tuş de un negru intens, iar cosmeticienele spun că au remarcat un efect de lifting instant la clientele cărora le-au aplicat măşti cu cărbune.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”