3 piese must-have în această toamnă pentru el şi ea

Toamna este perioada când se face trecerea la îmbrăcămintea mai groasă, adaptată temperaturilor mai scăzute, cu piese precum trenchul, bomberul, jachetele, şi multe altele
  • Publicat:
3 piese must-have în această toamnă pentru el şi ea

Definirea stilului reprezintă o provocare odată cu fiecare sezon, de la pregătirea unor ţinute cu piese vestimentare adaptate noilor tendinţe, la accesorizarea şi completarea look-ului cu machiajul şi coafura potrivite.

Tocmai de aceea, la începutul toamnei, mall-urile vin în întâmpinarea clienţilor cu recomandări pentru alegerea celor mai originale ţinute pentru această perioadă.

Ţinutele toamnei – Ce se poartă în noul sezon?

Toamna este perioada când se face trecerea la îmbrăcămintea mai groasă, adaptată temperaturilor mai scăzute, cu piese precum trenchul, bomberul, jachetele, şi multe altele.

Veranda Mall împreună cu bloggerul de fashion Larisa Costea, propun câteva piese cheie pentru toamnă, disponibile în noile colecţii ale magazinelor din centrul comercial.

„În fiecare toamnă tindem să ne reînnoim garderoba, iar înainte de a merge la cumpărături noi ne facem temele şi ne interesăm care sunt cele mai noi trenduri pentru sezonul rece. Cum trebuie să facem faţă unei vieţi super active, bomber jacket-ul nu trebuie să ne lipsească, iar cele două, pentru el şi pentru ea găsite la C&A sunt perfecte şi cozy pentru această toamnă.

Sunt în tendinţă pantalonii cu dungi sau în carouri, iar la H&M şi C&A am găsit multe opţiuni de acest fel. Se pare că în fiecare an stilul care se poartă cel mai tare toamna este cel cozy, iar knit-urile sunt item-uri must have pe care le găsiţi în magazinele Tati, la preţuri extrem de accesibile.

Cei de Bizzar Boutique au mereu cele mai feminine şi drăguţe articole, de la paltonaşe la rochii pentru birou, aşa că dacă vreţi să vă reînnoiţi garderoba pentru toamnă, trebuie să le faceţi o vizită. Iar la LC Waikiki puteţi găsi o gamă variată de camăşi şi pulovere atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, perfecte pentru vremea de afară.”, explică Larisa Costea, fashion blogger.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Jachetele bomber sunt la modă şi anul acesta şi au un design nonconformist, potrivit atât pentru el, dar şi pentru ea. Pot fi purtate în combinaţie cu multe materiale, de la jeanşi, la pantaloni din stofă, bluze de trening sau cămăşi de bumbac. C&A a adus în noile colecţii jackete bomber, la preţuri foarte accesibile, începând cu 89,9 lei.

Knit-urile Clasice, dar totuşi în tendinţe, puloverele împletite sunt acele piese vestimentare pe care oricine ar trebui să le aibă pregătite pentru ţinutele de toamnă, în zilele răcoroase. Ele se potrivesc perfect celor care sunt adepţi ai ţinutelor casual, însă, cu siguranţă pot fi purtate şi cu cămăşi, pentru o ţinută smart casual.

Doritorii de împletituri vor putea găsi în magazinul Tati noua colecţii de pulovere, în culori specifice toamnei, pentru completarea garderobei de sezon. De pildă, un pulover împletit de culoare gri, pentru doamne şi domnişoare, costă 75,90 lei.

Joggerii Cu o croială la modă şi extrem de versatilă, acest model de pantaloni reprezintă o alegere ideală pentru ţinutele office, casual sau urban, în noile colecţii fiind disponibile o mulţime de modele. Spre exemplu, la C&A, o pereche de joggeri negri cu dungi albe din noua colecţie costă 69,90 lei, iar la Bizzar Boutique o pereche de pantaloni bleumarin ideali pentru un outfit smart casual pot fi cumpăraţi la preţul de 140 de lei.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”