3 ţinute cu stil pentru o vară lejeră

Ţinute spectaculoase de vară, perfecte la birou, dar şi pentru a înfrunta căldura de afară? Zis şi făcut! Ai nevoie de câteva piese vestimentare versatile, care captează atenţia, dar sunt comode în acelaşi timp.
  • Publicat:
3 ţinute cu stil pentru o vară lejeră

Ţinute spectaculoase de vară, perfecte la birou, dar şi pentru a înfrunta căldura de afară? Zis şi făcut! Ai nevoie de câteva piese vestimentare versatile, care captează atenţia, dar sunt comode în acelaşi timp, recomandă stiliştii La Femme România.

Iată ce piese nu trebuie să lipsească din garderoba ta pentru o vară cu stil!

Rochia Ie – pentru un look feminin şi original

Piesele vestimentare inspirate de broderiile tradiţionale româneşti sunt la mare căutare şi pe bună dreptate! Au un design unic, sunt elegante, dar şi foarte comode.

Rochia ie este o piesă vestimentară ce surprinde perfect mixul de feminin, tradiţional şi modern.

Combin-o cu espadrile pentru un look lejer de vară sau cu o pereche de sandale cu toc pentru o apariţie elegantă. O astfel de alegere va da imediat personalitate întregii ţinute, indiferent de evenimentul la care alegi să o porţi!

Rochia cu cordon – o alegere versatilă şi sofisticată

 

O rochie de vară foarte feminină şi senzuală este chiar rochia cu cordon. Ei bine, te asigurăm ca nu poţi da greş cu ea. Este pur si simplu perfectă atât pentru birou, cât şi pentru ţinutele de zi.

Alege materiale lejere, vaporoase şi de calitate care te vor proteja de căldură şi îţi vor permite să te misti în voie. Toate în timp ce arăţi cu adevărat chic!

În funcţie de modul în care o accesorizezi, această piesă vestimentară este foarte versatilă.  O poţi purta cu balerini pentru o ţinută office, cu adidaşi pentru un look sporty sau cu espadrile – o combinaţie ideală pentru o ţinută de vacanţă!

Sacoul colorat – o piesă vestimentară statement

Fie că alegi culori precum turcoaz, verde crud, galben muştar sau tangerine, sacoul colorat nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Este o piesă vestimentară statement, ce captează imediat atenţia şi transformă orice look!
Acesta poate fi purtat cu încredere la ţinute office, dar şi la cele casual pentru a da un strop de culoare!

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: