Accent pe buze

Nu are rost să mai povestim cât de senzual este un ruj roşu şi cât de dramatic poate schimba un astfel de ruj look-ul tău. Pentru a-ţi evidenţia feminitatea, mizează pe un machiaj ce pune în centrul atenţiei buzele şi citeşte ce ne împărtăşeşte Mirela Vescan, make-up artist oficial Rimmel London.
  • Publicat:
Accent pe buze
Nu are rost să mai povestim cât de senzual este un ruj roşu şi cât de dramatic poate schimba un astfel de ruj look-ul tău.
Pentru a-ţi evidenţia feminitatea, mizează pe un machiaj ce pune în centrul atenţiei buzele şi citeşte ce ne împărtăşeşte Mirela Vescan, make-up artist oficial Rimmel London.
 
Sunt 4 repere importante care pun buzele în centrul atenţiei: formă, culoarea, textura şi volumul.
 
Forma buzelor atrage dacă se încadrează în fizionomie şi respinge dacă este modificată neinspirat. În ambele cazuri greutatea machiajului migrează în zona buzelor. Buzele foarte conturate atrag atenţia, pot maturiza dramatic o fizionomie, sau invers.  Cele mai uşor de recunoscut buze sunt ale lui Drew Barrymore, au o linie simpatică şi unică.
 
Culoarea
Nuanţa rujului poate influenţă radical aspectul final al machiajului, cele mai atrăgătoare nuanţe sunt derivate din roşu: orange, vermillon, fucksia şi grena. Bineînţeles că rujul roşu a învins timpul şi în ultimii 15 ani este constant prezent în tendinţe, pentru că este atrăgător-captivant, senzual, voluptos. El a fost consacrat de Marilyn Monroe ale cărui buze au devenit un symbol al seducţiei.
 
Textura
Lacul atrage cel mai mult, dacă pe un ruj roşu se aplică un gloss roşu sau un lac transparent, rezultatul este irezistibil. La capătul diametral opus atrage textura petalei de mac sau de trandafir regal, un fel catifea roşie fină şi suplă.
Atrage atenţia şi sideful însă nu în sensul bun, dacă se doreşte folosirea unui ruj metalizat se vor face încărcări mai întâi. Pot să apară următoarele efecte vizuale: faţă tristă, faţă maturizată, dantură evidenţiată nefericit.
 
Volumul
Kim Basinger, Angelina Jolie sau Beyonce sunt doar câteva vedete ale căror buze voluminoase au devenit un ideal atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Acestea din urmă au alimentat dezvoltarea medicinii estetice, cererea de amplificare a volumului buzelor este astăzi ceva normal şi frecvent. Buzele voluminoase atrag privirea indiferent de formă, textura şi culoare, ideal ar fi însă stabilirea unui echilibru în fizionomie.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: