Alege blugii potriviti pentru tine!

Jeansii se gasesc in orice garderoba, insa gasirea perechii perfecte- care ne fac sa aratam suple si sexy- este de cele mai multe ori mai dificila pana si decat alegerea bikinilor.
  • Publicat:
Alege blugii potriviti pentru tine!
Alege blugii potriviti pentru tine!

Ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi care sa te ajute sa mergi la cumparaturi convinsa fiind ca gasirea perechii potrivite de blugi nu este o misiune imposibila. Indiferent de marimea taliei si a soldurilor, de gusturi si de stil, fiecare dintre voi se va regasi in  randurile care urmeaza:

10 cele mai bune strategii:

1. Ia in consideratie ideea de a-ti cumpara cumpara o marime mai mica. Jeansii se largesc cu pana la 10% dupa ce sunt purtati moderat, asa ca, inainte de a-i cumpara, asigura-te ca se muleaza suficient de mult pe trupul tau.

2. Cumpara-ti doua perechi. Daca gasesti un model care iti place, profita. O pereche ii poti purta lungi, cu cizme, cealalta o poti taia si purta cu sandale sau adidasi, in stil trei sferturi.

3. Alege o pereche cu fermoar, in loc de nasturi. Vei evita cutele si astfel look-ul tau va fi mai ingrijit, impecabil.

4. Cand mergi la shopping, ia si cureaua preferata cu tine. Daca de obicei porti un asemenea accesoriu, e bine sa fii sigura ca se potriveste perechii de blugi pe care planuiesti sa o achizitionezi.

5. Inainte de a-i purta, imediat dupa ce i-ai cumparat, spala-i. Astfel, vor intra un pic la apa, si vor fi exact cum ai vrut.

6. Chiar daca iti sunt un pic lungi, incearca sa pastrezi tivul original. Decat sa ai o aparenta neingrijita, mai bine ii indoi, sau mergi la o croitorie sa ii modifici.

7. Intotdeauna sa speli jeansii in apa rece. Materialul denim are oricum o tendinta de a intra la apa, asa ca, daca ii speli cu apa calda, se pot intampla dezastre. De asemenea, unele materiale isi pot pierde din intensitatea culorii sub actiunea apei fierbinti.

8. Nu aplica balsamuri pentru tesaturi. Ele pot deteriora culoarea si textura jeansilor.

9. Usuca blugii in aer liber deoarece caldura ii poate micsora destul de mult.

10. Usuca blugii stransi pe corp in aer liber, fixandu-i bine in asa fel incat sa stea intinsi. Astfel, vei evita aparitia cutelor si vor avea o aparenta ingrijita si ireprosabila.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Gaseste cel mai potrivit costum de baie
Gaseste cel mai potrivit costum de baie
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: