Alege geanta în funcţie de ţinută – Iată cum trebuie să le asortezi!

Vara e un sezon plin de distracţie şi evenimente: petreceri pe plajă, în grădini sau parcuri, ieşiri în cluburi şi la terase, întâlniri de seară cu prietenii, aniversări în aer liber etc. Este de asemenea o perioadă în care nunţile, petrecerile de logodnă şi botezurile se ţin lanţ şi, deşi toate sunt motive de bucurie şi distracţie, o întrebare sâcâitoare nu-ţi dă pace: "Eu cu ce mă îmbrac?".
  • Publicat:
Alege geanta în funcţie de ţinută - Iată cum trebuie să le asortezi!

Vara e un sezon plin de distracţie şi evenimente: petreceri pe plajă, în grădini sau parcuri, ieşiri în cluburi şi la terase, întâlniri de seară cu prietenii, aniversări în aer liber etc.

Este de asemenea o perioadă în care nunţile, petrecerile de logodnă şi botezurile se ţin lanţ şi, deşi toate sunt motive de bucurie şi distracţie, o întrebare sâcâitoare nu-ţi dă pace: „Eu cu ce mă îmbrac?”.

Iată câteva reguli de stil şi accesorizare:

Culori de evitat – În primul rând, nu te îmbrăca în alb dacă te duci la o nuntă! Este culoarea rezervată miresei… din păcate, nu te poţi atinge de ea. De asemenea, evită ţinutele violet din cap până-n picioare (este o culoare despre care se spune că aduce ghinion), roşu (prea agresiv) sau negru (culoare asociată cu înmormântările). Limitează-te la simple detalii stilistice în aceste culori, iar dacă nu poţi renunţa la ţinuta „all black”, ai grijă să o completezi cu accesorii colorate.

Evită ţinutele prea sexy – decolteuri foarte adânci, fuste foarte scurte, materiale prea transparente. Ele arataă foarte bine pe podiumurile de modă şi la evenimentele de covor roşu, poţi chiar să le porţi în club, dar nu la ocazii precum nunţi, botezuri, petreceri de firmă, evenimente business sau aniversările unor prieteni.

Rochii lungi şi pălării – este combinaţia de evitat dacă mergi la o nuntă. De altfel, rochiile lungi sunt considerate nepotrivite pentru nunţile de zi, iar la evenimentele care au loc după ora 5 după-amiaza, pălăriile nu-şi mai au locul.

Haine sau accesorii? La fel ca în machiaj, unde e recomandat să îţi scoţi în evidenţă fie buzele, fie ochii, şi când vine vorba de vestimentaţie trebuie să alegi: haine sau accesorii? Pe care dintre ele vrei să le pui în valoare? Dacă hainele sunt simple ca stil, culoare şi croială, poţi alege accesorii extravagante – colorate, masive, strălucitoare, cu detalii ostentative. Dacă însă ţinuta ta este deja opulentă, bijuteriile, încălţămintea şi geanta trebuie să fie cât mai discrete. Combinaţiile ton pe ton sunt clasice şi la fel de stilate ca şi accesorizarea unei ţinute în culori închise cu o geantă intens colorată.

Uită de XXL, alege poşete de mici dimensiuni.  Oricât ar fi de încăpătoare şi de practice, genţile mari nu au ce căuta într-un outfit de seară. Ai nevoie de accesorii de mici dimensiuni, cum ar fi plicurile, clutch-urile şi gentuţele care vor completa impecabil ţinutele tale de seară. Modelele cu design liniar şi culori intense ca albastru electric, portocaliu şi fucsia, sunt perfecte pentru a scoate din anonimat o ţinută neagră sau în nuanţe neutre.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: