Blugii- trend star

Jeansii au fost si inca sunt foarte la moda, indiferent de sezon si de tendintele de ultima ora. Se gasesc intr-o gama foarte variata, asa ca ai toate sansele sa gasesti exact stilul, ciloarea si croiala care ti se potrivesc de minune. Iata cateva variante pe care ti le propunem azi:
  • Publicat:
Blugii- trend star
Blugii- trend star

Jeansii au fost si inca sunt foarte la moda, indiferent de sezon si de tendintele de ultima ora. Se gasesc intr-o gama foarte variata, asa ca ai toate sansele sa gasesti exact stilul, ciloarea si croiala care ti se potrivesc de minune. Iata cateva variante pe care ti le propunem azi:


1. Stil pantalon barbatesc
Acest tip de jeans este o alegere foarte buna daca vrei o chimbare de stil fata de ce modele porti de obicei. Au o croiala clasica, cu o aparenta masculina. Sunt alegerea potrivita pentru o tinuta business, si au urmatoarele avantaje:

* se potrivesc oricarui tip de corp. Daca ai soldurile voluminoase, incearca sa cosi buzunarele laterale, pentru a crea o aparenta mai ingusta.
* ii poti asorta cu o bluza alba sau de culoare deschisa. Merg de asemenea foarte bine si cu o jacheta  si curea lata prinsa in talie.
* se pot accesoriza cu tocuri tip platforma sau cu botine.

2. Blugi taiati sau indoiti
Un astfel de jeans te poate ajuta sa fii sexy, mai ales ca este si foarte la moda. S-a purtat toata vara, toamna si se pare ca si in aceasta iarna. Partea draguta e ca ii poti indoi sau taia exact asa cum iti dicteaza stilul tau personal. Croiala acestui tip de jeans trebuie sa fie lejera, in asa fel incat blugii sa nu fie mulati pe picior.

* se potrivesc cu orice tip de constitutie. Femeile care nu au picioare lungi, trebuie sa evite o astfel de croiala, din cauza ca le face sa para mai scunde decat sunt.
* se asorteaza cu orice fel de top sau cu un blazer. Pantofii decupati sunt o alegere foarte buna pentru acest tip de pantalon.
* se accesorizeaza cu botine (pe sub sau deasupra blugilor), incaltaminte fara toc sau pantofi cu toc ascutit.

3. Blugii cu talie inalta
Era si timpul! Desi pantalonii cu talie joasa sunt foarte apreciati, se pare ac a sosit timpul sa se reabiliteze si cei dintai. Ei reprezinta o optiune foarte indicata atunci cand vrem sa acoperim straturile de tesut adipos din jurul taliei si coapselor. Blugii cu talie inalta ne fac sa parem mai inalte si mai suple. In acest tip de pantalon te vei simti sigura pe tine atunci cand trebuie sa te apleci sau sa alergi.

* si acestia se potrivesc oricarei constituii. Fac picioarele sa para mai lungi si posteriorul vizibil redus.
* se poarta cu pulovere, camasi bagate in pantaloni si vestute cu taietura discreta si fina.
* ca accesorii, iti recomandam cizme, botine si curele late.

4. Blugii stransi pe picior
Sunt foarte la moda in acest sezon. Se aseamana colantilor, pentru ca sunt foarte stransi pe corp. Materialele din care sunt confectionati au texturi flexibile si noi. Se recomanda sa se poarte asortati cu cizme lungi.

* se potrivesc acelor femei care au picioare lungi si suple. Aceasta croiala va face picioarelke sa para si mai zvelte si bine proportionate.
* se asorteaza cu bluze deschise la ciloare, pulovere masive si camasi
* accesorizeaza-i cu cizme lungi sau cu incaltaminte fara toc.

5. Blugii largi
Cu un numar sau doua mai mari decat masura ta obisnuita, vor arata foarte bine, indiferent de silueta pe care o ai. Daca esti insa foarte slaba si nu agreezi stilul sport, evita aceasta croiala. Nu vor face altceva decat sa amplifice neajunsurile de care suferi.

* se potrivesc oricarei tinute sport; tricourile, bluzele largi si hanoracele merg foarte bine cu acest tip de jeans.
* se recomanda incaltamintea sport.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alege blugii potriviti pentru tine!
Alege blugii potriviti pentru tine!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: